Κώστας Σλούκας : «Είμαι δεμένος με την ομάδα!»

Κώστας Σλούκας : «Είμαι δεμένος με την ομάδα!»

Ο αριστερόχειρας πόιντ γκαρντ ερωτηθείς για το μέλλον του δεν παρέλειψε να τονίσει την επιθυμία του να μείνει στον Θρύλο για πολλά ακόμη χρόνια:

1263116

Αναλυτικά :

«Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, έχει πολλούς τίτλους, αλλά φέτος αξίζαμε εμείς να το πάρουμε. Είμαι χαρούμενος που ήμουν κι εγώ μέλος αυτής της ομάδας. Ήμασταν πλήρης φέτος, πιο έμπειροι σε σχέση με την περσινή αποτυχία. Φάνηκε αυτό απόψε στον τελικό. Εν αντιθέσει με πέρσι, σήμερα δεν αφήσαμε την ευκαιρία να πάει χαμένη» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν βλέπω σαν εκδίκηση τον φετινό τίτλο. Είναι περισσότερο δικαίωση της σκληρής δουλειάς που κάναμε φέτος, όλοι στην ομάδα, παίκτες, τιμ, υπάλληλοι. Νομίζω είναι μια συνολική επιτυχία και κάνουμε ένα παραπάνω βήμα».

Όσον αφορά το μέλλον του στον Ολυμπιακό: «Δεν έχουμε πει κάτι ακόμα. Είμαι δεμένος με την ομάδα. Θα γίνει συζήτηση και θα μιλήσω με τον προπονητή να δω τι ρόλο έχει στο μυαλό του για μένα. Το χρηματικό δεν είναι πρόβλημα, πέντε πάνω πέντε κάτω… Θα κοιτάξω το καλύτερο για το μέλλον μου, είμαι επαγγελματίες και ελπίζω να ‘ναι στον Ολυμπιακό».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0