ΚΑΕ Τρίκαλα : «Ζητάμε συγνώμη στον Ολυμπιακό»

ΚΑΕ Τρίκαλα : «Ζητάμε συγνώμη στον Ολυμπιακό»

Τη συμπεριφορά των λίγων «κακών φιλάθλων» -όπως τους χαρακτηρίζει- προς τον Ολυμπιακό καταδικάζει η ΚΑΕ Τρίκαλα που δεσμεύεται πως θα απομονώσει αυτή την μερίδα οπαδών.

205158

Θέση για την άσχημη συμπεριφορά μερίδας οπαδών της προς τον Ολυμπιακό, στο μεταξύ τους παιχνίδι, πήρε η ΚΑΕ Τρίκαλα.

Οι νεοφώτιστοι καταδίκασαν αυτές τις ενέργειες και ζήτησαν συγνώμη απ’ τους πρωταθλητές Ευρώπης, ξεκαθαρίζοντας πως τέτοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν στις αξίες και τις αρχές που πρεσβεύουν, ενώ ενημέρωσαν πως θα κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να βρεθούν οι υπαίτιοι και να απομονωθούν.

Η ανακοίνωση:

«H KAE Τρίκαλα BC Aries καταδικάζει απερίφραστα τους λίγους κακούς φιλάθλους που με την απαράδεκτη συμπεριφορά τους προσπάθησαν να αμαυρώσουν την εικόνα της γιορτής που παρατηρείται σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας. Το χειροκρότημα της συντριπτικής πλειοψηφίας των φιλάθλων στην ομάδα του Ολυμπιακού και οι δεκάδες φίλαθλοι που περίμεναν στο τέλος έξω από το γήπεδο για να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα από τους Πρωταθλητές Ευρώπης δείχνει πως ο κόσμος των Τρικάλων και αγαπά το μπάσκετ και σέβεται τις αξίες.

Ζητούμε συγγνώμη από τον κ. Μπαρτζώκα, τους συνεργάτες του και τους παίκτες του Ολυμπιακού που ταλαιπωρήθηκαν από τους λίγους αυτούς «φιλάθλους» τους οποίους και θα φροντίσουμε να απομονώσουμε από την οικογένειά μας. Το μπάσκετ στα Τρίκαλα είναι γιορτή, το κατακτήσαμε αυτό όλοι μαζί με μεγάλο αγώνα και προσπάθεια τα τελευταία χρόνια και σε αυτή τη γιορτή είναι ανεπιθύμητοι όσοι δεν σέβονται τον αντίπαλο και δεν αντιλαμβάνονται ότι αθλητισμός και πολιτισμός είναι έννοιες ταυτόσημες».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0