«Η υπόθεση Κολέ τελείωσε»

«Η υπόθεση Κολέ τελείωσε»

Οριστικά και αμετάκλητα έκλεισε την πόρτα στον Ολυμπιακό, για τον Βενσάν Κολέ, ο πρόεδρος της Στρασμπούρ, Μαρσιάλ Μπεγιόν, με νέες δηλώσεις του στο γαλλικό Τύπο.

BASKET BALL : Strasbourg vs Limoges - Pro A - Playoffs - Finale - Match 1 - 31/05/2014

Πουθενά δεν πρόκειται να πάει ο Βενσάν Κολέ, όπως τόνισε ο Μαρσιάλ Μπεγιόν με νέες του δηλώσεις στο γαλλικό Τύπο. Ο πρόεδρος της Στρασμπούρ αποκάλυψε πως άνθρωπος του Ολυμπιακού επικοινώνησε ξανά μαζί του την Τρίτη (14/10) για τον τεχνικό της αλσατικής ομάδας, ωστόσο του ξεκαθάρισε πως ο ομοσπονδιακός προπονητής των «τρικολόρ» δεν είναι προς πώληση!

«Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μου τηλεφώνησε και εκτός από χρήματα, μου πρότεινε ακόμα να μου βρει και καινούριο προπονητή», δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος της Στρασμπούρ, Μαρσιάλ Μπεγιόν, για να προσθέσει: «Εγώ απάντησα ευγενικά και του τόνισα πως ο Βενσάν (Κολέ) δεν είναι διαθέσιμος για μεταγραφή. Η υπόθεση τελείωσε».

Από την πλευρά του, ο Βενσάν Κολέ δήλωσε σε σχετική ερώτηση κατά την αναχώρηση της γαλλικής ομάδας για τη Βόννη, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του Eurocup: «Με τιμά η πρόταση, καθώς οι Γάλλοι προπονητές δεν έχουν συχνά προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού. Όμως, έχω ηθική δέσμευση. Έτσι, είμαι εδώ και θα παραμείνω στην ομάδα μου την Στρασμπούρ».

Πηγή : http://www.sport-fm.gr/article/i-upothesi-kole-teleiwse/791529

Share and Enjoy !

0Shares
0 0