Γυναικείος μπασκετικός Ολυμπιακός και επίσημα!

Γυναικείος μπασκετικός Ολυμπιακός και επίσημα!

Ένα ακόμα τμήμα απέκτησε και με τη… βούλα, από τη Δευτέρα 22 Ιουνίου, ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

gunaikeio_basket_olympiacos

Διότι στην έκτακτη γενική συνέλευση αποφασίστηκε, ομόφωνα, η συγχώνευση με το τμήμα καλαθοσφαίρισης του σωματείου Σούρμενα-Ελληνικό. Δηλαδή ο Θρύλος απέκτησε και τμήμα στο γυναικείο μπάσκετ. Και το «γάζωμα» δεν θα έχει τελειωμό…

Ο Ερασιτέχνης ανήκει στην 7, πρωτάθλημα δεν παίρνετε ποτέ και πουθενά. Κι αυτό θα γίνει και στο γυναικείο μπάσκετ. Εξάλλου, το σωματείο που συγχωνεύτηκε με τον Ολυμπιακό, το σωματείο Σούρμενα-Ελληνικό, τη σεζόν 2014-15 κατέκτησε το πρωτάθλημα με αντίπαλο τον αιώνιο πελάτη ΠΑΟ. Και τώρα θα πέσουν ακόμα μεγαλύτερες «φάπες» από τον Θρύλο στους βαζέλες.

Επιπλέον, πρέπει να σημειώσουμε κάτι πολύ σημαντικό. Αυτό που αποφασίστηκε στη γενική συνέλευση του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. είναι ότι η ομάδα θα έχει την επωνυμία ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και τα χρώματα του Ολυμπιακού. Οπότε ετοιμαστείτε βαζέλες και λοιποί πονεμένοι για νέα «γαζώματα» από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Πλέον το μενού έχει και γυναικείο μπάσκετ.

Σημειώνουμε ακόμα ότι εξουσιοδοτήθηκε το προεδρείο του Δ.Σ. να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που έχουν σχέση με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, δηλαδή να «τρέξουν» όλες τις απαραίτητες ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν το προσεχές διάστημα για να είναι η ομάδα απόλυτη έτοιμη, σε όλα τα επίπεδα, πολύ σύντομα.

Πηγή : http://www.gavros.gr/content/basketball/100953-olympiakos-kai-epishma

Share and Enjoy !

0Shares
0 0