Μπρεντ Πέτγουεϊ : «Τους αγαπώ αδερφέ. Το να είναι δίπλα μας παντού είναι κάτι το φανταστικό»

Μπρεντ Πέτγουεϊ : «Τους αγαπώ αδερφέ. Το να είναι δίπλα μας παντού είναι κάτι το φανταστικό»

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην μπουτίκ του Ολυμπιακού όπου τον περίμεναν 150 ΓΑΥΡΟΙ για να τον αποθεώσουν.

petway200

Ο φόργουορντ του Θρύλου υπέγραψε αρκετά αυτόγραφα και στην συνέχεια πραγματοποίησε μία κλήρωση για 100 φίλους των Πειραιωτών που είχαν κάνει τις αγορές τους τόσο καιρό από την επίσημη μπουτίκ της ομάδας.

Ο Πέτγουεϊ στο περιθώριο της εκδήλωσης μίλησε και για τον Ολυμπιακό λέγοντας αναλυτικά:

Για τους τελικούς της Α1: «Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε αρχικά είναι να φτάσουμε στους τελικούς και πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. Οπότε πρέπει να συγκεντρωθούμε στον Αρη, ο οποίος διαθέτει ταλαντούχους παίκτες και να παίζουμε όπως στο σημερινό δεύτερο ημίχρονο».

Για το ότι αν ήταν δύσκολο που ο Θρύλος δεν θα παίξει στο Final 4: «Ήταν δύσκολο γιατί δεν καταφέραμε αν και το θέλαμε να φτάσουμε στο Final 4 αλλά τώρα έχουμε την δυνατότητα να συγκεντρωθούμε πιο γρήγορα στον στόχο μας  και να είμαστε έτοιμοι πλέον για τον… πόλεμο».

Για το ταξίδι στην Θεσσαλονίκη και το δεύτερο ματς: «Ξέρω ότι θα έχουν τον κόσμο τους μαζί τους να τους βοηθήσει με τον τρόπο του οπότε πρέπει από την αρχή να μπούμε καλά και όχι να περιμένουμε το δεύτερο ημίχρονο για να σκληρύνουμε την άμυνα μας».

Για τους ΓΑΥΡΟΥΣ: «Τους αγαπώ αδερφέ. Το να είναι εδώ και δίπλα μας  παντού είναι κάτι το φανταστικό».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0