Μπράιαντ Ντάνστον : “Oι «κόποι» όλης της σεζόν ανταμείβονται”

Μπράιαντ Ντάνστον : “Oι «κόποι» όλης της σεζόν ανταμείβονται”

Ο Αμερικανός σέντερ του Θρύλου έγραψε στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ πως η σειρά των ημιτελικών είναι δύσκολη και πως στην ομάδα σκέφτονται μόνο το πώς θα προκριθούν στους τελικούς.

danston

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Μπράιαντ Ντάνστον:

«Καλησπέρα σε όλους!

Ο καιρός γίνεται όλο και καλύτερος, όλοι θέλετε να πάτε στην παραλία, αλλά για εμάς η σεζόν μπαίνει στην τελική ευθεία. Και έτσι βλέπουμε τη θάλασσα μόνο όταν πηγαίνουμε (στο αριστερό μας χέρι) για προπόνηση ή όταν γυρνάμε από την προπόνηση (στο δεξί μας χέρι).

Μακάρι η σεζόν να τελειώσει όπως επιθυμούμε και μετά θα έχουμε όλο τον χρόνο για να κάνουμε διακοπές και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας. Ας αφήσουμε, όμως, τον καιρό μιας και σήμερα βρέχει κιόλας και ας μπούμε στο… θέμα. Η σειρά με τον Άρη για τα ημιτελικά είναι πάρα πάρα πολύ δύσκολη κατά τη γνώμη μου και θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι όχι απλά 100% σε όλη τη σειρά, αλλά… 150%. Διαφορετικά θα έχουμε πρόβλημα απέναντι σε μια εξαιρετικά δουλεμένη ομάδα με καλό υλικό που ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο.

Πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και να γυρίζουμε τον διακόπτη από παιχνίδι σε παιχνίδι. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ούτε το παιχνίδι που αφήσαμε πίσω μας, ούτε κάποιο άλλο της σειράς, αλλά μόνο αυτό που έχουμε μπροστά μας. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να προκριθούμε στον τελικό του πρωταθλήματος.

Το ευχάριστο είναι πως τώρα οι «κόποι» όλης της σεζόν ανταμείβονται μιας και απολαμβάνουμε το πλεονέκτημα έδρας που έχουμε. Τα δύο πρώτα παιχνίδια είναι στο γήπεδο μας και οτιδήποτε λιγότερο από το απόλυτο δεν θα μας ικανοποιήσει. Γι’ αυτό θα πρέπει να μπούμε από την αρχή δυνατά στη σειρά και να μην επιτρέψουμε στους αντιπάλους μας να πιστέψουν ότι μπορούν να κάνουν κάτι καλό στη σειρά αυτή.

Ελπίζω η επόμενη επικοινωνία μας να είναι σύντομα και να μιλήσουμε για τους τελικούς των play off.

Φιλικά,

Μπράιαντ».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0