Μπαρτζώκας: «Να εξαλείψουμε τα κενά διαστήματα»

Μπαρτζώκας: «Να εξαλείψουμε τα κενά διαστήματα»

Το πρόβλημα με τα κενά διαστήματα χαρακτήρισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας ως νούμερο ένα ζήτημα του Ολυμπιακού ενόψει του δεύτερου ματς με τον Παναθηναϊκό και σχολίασε πως οι δύο ομάδες γνωρίζονται άριστα.

bartzokas

Σύντομο ήταν το σχόλιο του Γιώργου Μπαρτζώκα για την δεύτερη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ για τους τελικούς της Basket League, καθώς θεωρεί πως οι «αιώνιοι» γνωρίζονται πολύ καλά. Ο 48χρονος τόνισε πως η ομάδα του χρειάζεται να βρει λύση για τα κενά διαστήματα που είχε στο ματς της Πέμπτης (22/5). 

Από την πλευρά του ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει τη Δευτέρα να κάνουν το παιχνίδι τους, βγάζοντας περισσότερη ενέργεια και έχοντας συγκέντρωση καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σχολίασε: «Για εμάς ο στόχος είναι να εξαλείψουμε τα κενά διαστήματα που είχαμε στον πρώτο τελικό και να σταθεροποιήσουμε το παιχνίδι μας. Νομίζω ότι τα πράγματα είναι απλά, ότι δεν χρειάζονται περισσότερες εξηγήσεις για έναν αγώνα μεταξύ δύο ομάδων που γνωρίζουν άριστα η μία την άλλη». 

Ο Γιώργος Πρίντεζης ανέφερε: «Χάθηκε μια ευκαιρία στο πρώτο ματς να κάνουμε το μπρέικ, αλλά η σειρά έχει ακόμη αρκετό μέλλον. Ό,τι έγινε, έγινε και τώρα κοιτάζουμε μπροστά. Δεν μπορούμε να σταθούμε άλλο στο πρώτο ματς. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε κάθε λεπτομέρεια. Κάθε μπάλα είναι ξεχωριστή και πρέπει να έχουμε συγκέντρωση 40 λεπτών, ούτε δευτερόλεπτο λιγότερο. Πρέπει στο δεύτερο ματς να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, θέλουμε να βγάλουμε ενέργεια στο παρκέ και να οδηγήσουμε την αναμέτρηση στον δικό μας ρυθμό».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0