Άτκινς: «Η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός»

Άτκινς: «Η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο Έρικ Άτκινς, λέγοντας πως είναι η καλύτερη ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος, ενόψει της αναμέτρησης του ΚΑΟΔ στο ΣΕΦ.

194047

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Έρικ Άτκινς στο blog που έχει στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σε όλους τους μπασκετικούς της Ελλάδας!

Προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με την καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα κατά την προσωπική μου άποψη. Ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ακόμα κι αν ηττήθηκε στον τελευταίο του αγώνα στην Ευρωλίγκα. Είναι ομάδα που έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες, σε όλες τις θέσεις και παίζει εξαιρετική άμυνα.

Έχει απουσίες, σαφώς αυτές παίζουν ρόλο στο παιχνίδι του, αλλά και εμείς με απουσίες θα παίξουμε αύριο και αναλογικά των δύο ρόστερ πιο σημαντικές είναι οι δικές μας. Δεν θα έχουμε τον Δημήτρη (Τσαλδάρη) και τον Διαμαντή (Σλαφτσάκη), που βοηθούν την ομάδα ο ένας με την εμπειρία του και το μακρινό σουτ, ο άλλος με την εκρηκτικότητα και την άμυνά του.

Έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας τον Πανελευσινιακό, δεν κρυβόμαστε. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν θα μπούμε αύριο να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να παρουσιάσουμε τουλάχιστον την ίδια εικόνα που είχαμε για 35 λεπτά με τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας.

Γνωρίζουμε ότι το πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας είναι το επόμενο, στο γήπεδό μας, όμως μη νομίσει κανείς ότι δεν έχουμε εγωισμό και δεν θα μπούμε να παλέψουμε κάθε φάση, κάθε μπάλα αύριο απέναντι στον Ολυμπιακό.

Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα μπάσκετ, είμαστε ομάδα που έχει αρχές στο παιχνίδι της και θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά, όπως κάνουμε εδώ και περίπου έναν μήνα…».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0