Αγγελόπουλοι : “Καλούμε τον κόσμο να διαφυλάξει την έδρα μας”

Αγγελόπουλοι : “Καλούμε τον κόσμο να διαφυλάξει την έδρα μας”

aggelopouloi-dilosi-kata-giannakopouloy-570

Η συνάντηση έγινε ενόψει των τελικών της Α1 μπάσκετ που αρχίζουν αύριο στο ΣΕΦ και εξερχόμενοι από την αίθουσα, οι διοικητικοί ηγέτης της ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασαν την επιθυμία τους να γίνουν καλά παιχνίδια και να κερδίσει ο καλύτερος, που σύμφωνα με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, είναι ο Ολυμπιακός.

«Η συζήτηση είχε διαφωνίες, αλλά έγινε μέσα σε καλό κλίμα. Συμφωνήσαμε ότι ο νόμος είναι πιο σκληρός. Δεν θα γίνουν εξαιρέσεις και θέλουμε το κλίμα να είναι αντάξιο των κόπων μας και όλων όσων έχουμε κάνει στην Ευρώπη, αφού είμαστε η καλύτερη ομάδα τα τελευταία χρόνια», ανέφερε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και συνέχισε.

«Καλούμε τον κόσμο να διαφυλάξει την έδρα μας, ο ΠΑΟ είναι αντίπαλός μας μόνο στο γήπεδο, να κερδίσει ο καλύτερος, που είμαστε εμείς κατά την άποψή μου και όλοι οι αγώνες να γίνουν σε καλό κλίμα».

Από τη μεριά του ο Γιώργος Αγγελόπουλος σημείωσε. «Θα υπάρξει μηδενική ανοχή σε παράνομες συμπεριφορές. Δεν θα είναι ανεκτή. Να μην γίνει το οτιδήποτε, να επικρατήσει ηρεμία και να πάνε όλα καλά. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει τα πάντα για αυτό».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0