Πρίντεζης: “Μας λείπει και το θέλουμε το Διηπειρωτικό τρόπαιο”

Ο υπαρχηγός των Πρωταθλητών Ευρώπης, Γιώργος Πρίντεζης, εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου που διοργανώθηκε στο ΣΕΦ, για την έναρξη της συνεργασίας της πειραϊκής ΚΑΕ με το διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο AirFastTickets, το οποίο θα είναι και ο χορηγός των ερυθρολεύκων στο ταξίδι τους στην Βραζιλία. Ο 28χρονος φόργουορντ επεσήμανε πως στόχος των Πειραιωτών είναι να κατακτήσουν το “Διηπειρωτικό” τρόπαιο, ένας τίτλος που λείπει από την συλλογή της ομάδας.

 ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ ÔÕÐÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ

Ο Γιώργος Πρίντεζης είπε πως: Θα ήθελα να σταθώ στο αγωνιστικό κομμάτι και θα ήθελα να πω εκ μέρος εμού και των συμπαικτών μου πως το “Διηπειρωτικό” είναι ένα τρόπαιο που μας λείπει, το οποίο λείπει από την συλλογή τίτλων του Ολυμπιακού και τον θέλουμε ώστε να τον προσθέσουμε στην συλλογή μας. Είναι ένας τελικός που διοργανώνεται από την FIBA, πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό τρόπαιο και θέλουμε να το κατάκτήσουμε. Σε πολλούς από εμάς ίσως να μην δοθεί ποτέ ξανά αυτή η ευκαιρία, δηλαδή το να λάβουμε μέρος σε έναν τελικό Intercontinental Cup. Είναι ένας τίτλος που πρέπει να τον διεκδικήσουμε και σαφώς και έχουμε την επιθυμία ώστε να  φέρουμε αυτό το Κύπελλο, ένα ακόμη, στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό.

Εύχομαι να είναι γούρικη η συνεργασία μας και να φτάσουμε μαζί με την εταιρεία μέχρι τέλους έως και στο Μιλάνο που θα γίνει το Final-Four, έχοντας καλά ταξίδια μαζί της. Δεν υπάρχει πίεση που θα παίξουμε στο Intercontinental Cup, αλλά υπάρχει μεγάλη πρόκληση ώστε να κατακτήσουμε αυτό το τρόπαιο. Είναι δύο πολύ σημαντικά ματς για εμάς και έτσι τα αντιμετωπίζουμε. Δεν υπάρχει πίεση, όπως για παράδειγμα υπάρχει στα ελληνικά ντέρμπι ή λίγο πριν την έναρξη καθοριστικών αγώνων στην Ευρωλίγκα. Ούτε και θα υπάρχει φανατισμένη ατμόσφαιρα στις κερκίδες. 

Με το που γυρίσουμε θα έχουμε περίπου έξι μέρες για να προετοιμαστούμε ενόψει Παναθηναϊκού. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι σε εκείνο το ματς, αν και θεωρώ πως καμία από τις δύο ομάδες δεν θα παρουσιαστεί έτοιμη. Βέβαια, ότι και να γίνει στη κανονική περίοδο, σημασία έχει τι θα κάνεις στους τελικούς. Είναι τιμή μας που θα πάμε στην Βραζιλία για να διεκδικήσουμε το “Διηπειρωτικό” τρόπαιο. Όσον αφορά για την τιμωρία μας, ό,τι και να λέμε εμείς δεν θα αλλάξει κάτι. Δεν θεωρώ πως τα κεκλεισμένων προσφέρουν κάτι. Η ιστορία έχει δείξει πως επεισόδια θα γίνουν ξανά. Ίσως είναι μία λύση να γίνονται τα ματς σε άλλη πόλη, στην επαρχία, έχοντας κόσμο”.