Παπανικολάου: «Πρώτα το Ρέθυμνο και μετά οι τελικοί»

Ο Ολυμπιακός προηγείται 2-0 στην ημιτελική σειρά με το Ρέθυμνο, όμως δεν θα πρέπει να επαναπαυτεί σε αυτό, όπως δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου στον “Πρωταθλητή”. Ο νεαρός φόργουορντ μίλησε για την τρίτη αναμέτρηση στην Κρήτη, τους τελικούς πρωταθλήματος και το εάν θα επηρεάσουν την απόδοση τους τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Συνοπτικά μίλησε στον “Πρωταθλητή”:
Για την σειρά με το Ρέθυμνο: «Κοιτάμε το επόμενο ματς χωρίς να επαναπαυόμαστε. Σίγουρα θα είναι καλύτεροι στο γήπεδό τους με το κοινό τους κοντά. Θέλουμε να τελειώνουμε, αλλά δεν μας πιάνει άγχος. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, το ίδιο και με το Ρέθυμνο. Είναι ιδιόρρυθμη ομάδα, που μπορεί να βρει ρυθμό και να προκαλέσει προβλήματα».
Για τους τελικούς πρωταθλήματος: «Υπάρχει καιρός. Να προκριθούμε πρώτα και μετά θα προετοιμαστούμε όπως πρέπει για το μεγάλο στόχο του πρωταθλήματος».
Για τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Νομίζω πως θα είναι καλύτερα με μια μέρα ξεκούρασης. Είμαστε συνηθισμένοι και σε τέτοιο επίπεδο που βρισκόμαστε μπορούμε να προετοιμαστούμε άμεσα. Πιστεύω πως μας βολεύει, ίσως να ισχύει και για τον Παναθηναϊκό. Θα το δούμε όταν έρθει η σειρά του».