Ξύλο Διαμαντίδη (καλό παιδί) – Μπατή! (video)

Στα χέρια πιάστηκαν ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Μάριος Μπατής στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο στο πλαίσιο του τουρνουά του Ρεθύμνου!

Η αμοιβαία “συμπάθεια” των δύο είναι δεδομένη, έχουν ανοίξει βεντέτα από τα προηγούμενα χρόνια και το κακό δεν άργησε να γίνει… Οι δυο τους αντάλλαξαν κάποια γαλλικά, μετά από φάουλ που χρέωθηκε ο Μπατής στον Διαμαντίδη και στην αμέσως επόμενη φάση, με τη λήξη του ημιχρόνου, οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια!

Ο Μπατής και ο αρχηγός του Παναθηναϊκού πλησίασαν πρόσωπο με πρόσωπο και με… κλωτσοπατινάδα έφτασαν από τη γραμμή του φάουλ μέχρι την μπασκέτα στην οποία εκτελούσε επίθεση ο Πανιώνιος! Κατευθείαν έτρεξαν όλοι οι παίκτες των δύο ομάδων για να τους σταματήσουν και τελικά τα κατάφερε ο Λάσμε που βρισκόταν πιο κοντά απ’ όλους.

Ο Διαμαντίδης απομακρύνθηκε για τα αποδυτήρια από τον γιατρό του Παναθηναϊκού Σταύρο Χάντζο, ενώ ένας άνθρωπος του Πανιωνίου προσπαθούσε να συγκρατήσει τον έξαλλο Μπατή που ήθελε να επιστρέψει στην… αρένα για να συνεχίσει!

Οι διαιτητές, συγκεκριμένα ο Σχινάς απέβαλε με ντεσκαλιφιέ τους δύο παίκτες, ενώ χρέωσε με τεχνική ποινή τον Πεδουλάκη και τον Θανάση Παπαχατζή (βοηθός του Σφαιρόπουλου) για φραστικό επεισόδιο που είχαν μετά το περιστατικό Διαμαντίδη – Μπατή!

Να θυμίσουμε απλά πως ο Μπατής βρέθηκε μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι, αλλά οι κακές σχέσεις του με τον Διαμαντίδη ήταν η βασική αιτία που η μεταγραφή δεν προχώρησε. Πολλάκις στο παρελθόν υπήρχαν εντάσεις στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, αλλά είναι η πρώτη φορά που πιάνονται στα χέρια.

[youtube id=”Jv5O6Vtkl3Q” width=”620″ height=”360″]

520234f2814ba4d9637f5312fef2ff74_XL

ΠΗΓΗ: xxsports.gr