Ντάνστον: «Χαίρομαι που είμαι με τους νικητές»

ntanston-thumb-medium

Ο Μπράιαντ Ντάνστον μίλησε στο επίσημο site των πρωταθλήτων Ευρώπης και δηλώσε χαρουμενος που απο τη νέα σεζόν θα είναι μέλος των ερυθρολεύκων.

Αναλυτίκα τα όσα δήλωσε:

Πότε έμαθες για την πρόταση του Ολυμπιακού και πως αντέδρασες όταν το έμαθες;

«Ήταν απρόσμενη η πρόταση του Ολυμπιακού. Μέχρι πριν λίγες ημέρες δεν ήξερα για την πρόταση. Γνωρίζω  πως ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με τεράστια ιστορία, τρομερή παράδοση και βεβαίως είναι οι back to back πρωταθλητές Ευρώπης».

Τι ήταν αυτό που σε έκανε να αποδεχτείς την πρόταση του Ολυμπιακού;

«Διάλεξα τον Ολυμπιακό γιατί ο τρόπος που παίζει ταιριάζει στο στυλ μου. Είναι μια ομάδα νικήτρια και εγώ θέλω να είμαι με τους νικητές. Παρότι δεν έχω ζήσει στην Αθήνα, ξέρω πως είναι μια από τις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου».

Πόσο εύκολο ή πόσο δύσκολο είναι για έναν νέο παίκτη να ενταχθεί στο ρόστερ των back to back Πρωταθλητών Ευρώπης;

«Τα πάντα στη ζωή για εμένα είναι μια πρόκληση. Το να είμαι μέλος μιας ομάδας που όλοι θέλουν να την κερδίσουν, είναι τεράστια πρόκληση και σου δίνει τεράστιο κίνητρο».

Κάθε χρόνο κάνεις ένα βήμα στην καριέρα σου. Έχεις κάποια στιγμή στο μυαλό σου να αγωνιστείς στο ΝΒΑ;

«Δεν κοιτάζω πιο μακριά από ό,τι είναι μπροστά μου. Έχω διανύσει μεγάλο δρόμο, έχω δουλέψει σκληρά και θα συνεχίσω να το κάνω. Στόχος μου είναι να είμαι με τους κορυφαίους. Τώρα είμαι με τους κορυφαίους και τώρα πρέπει να δουλέψω ακόμη περισσότερο».

*Ο Σέντρικ Σίμονς βρίσκεται στην Αθήνα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και δηλώσεις του θα υπάρξουν την Πέμπτη (11/7) στο επίσημο κανάλι της ομάδας μας στο youtube
**Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο camp του, θα βρεθεί το Σάββατο (13/7) στην Αθήνα για να περάσει και αυτός από ιατρικές εξετάσεις.

Πηγή:olympiacosbc.org