Μπαρτζώκας: «Ως το Μιλάνο…»

Ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά μαζί με τον Γιώργο Πρίντεζη μίλησαν για το ταξίδι τουΟλυμπιακού για το Διηπειρωτικό Κύπελλο

 

1030448

«Χαίρομαι που η Airfasttickets θα είναι μαζί μας και  θα μας βοηθήσει σε αυτό το ταξίδι. Είναι ένα δύσκολο το timing του ταξιδιού. Θα ήθελα να πω για την εταιρεία πως είναι ιδιαίτερα σημαντική η συνεργασία μας,γιατί θέλουμε και φέτος να κάνουμε πολλά ταξίδια στην Ευρωλίγκα καινα φτάσουμε ψηλά, ακόμη και μέχρι και στο Μιλάνο τον Μάη, όπου και θα γίνει το φετινό Final Four», είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην αρχική του τοποθέτηση.

‘Οσον αφορά για το τι έχει να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στην Βραζιλία, ο προπονητής των Πρωταθλητών Ευρώπης ανεφερε πως:«δεν έχω εικόνα για την ατμόσφαιρα. Όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό  γνωρίζουν την ψυχοσύνθεση των Βραζιλιάνων. Είναι πολύ δυνατοί στον ομαδικό αθλητισμό. Το πρωτάθλημα τους είναι σε εξέλιξη.  Έχει  10 νίκες και 8 ήττες. Με δυσκολία βρίσκουν οι συνεργάτες μου πληροφορίες. Σίγουρα πάντως θα έχουμε μία εικόνα για την δυναμική της Πινιέιρος Σκάι όταν θα δώσουμε τα ματς».

Παράλληλα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας ρωτήθηκε για:

αν θα προτιμούσε αντί κεκλεισμένων των θυρών ο Ολυμπιακός να έδινε το  παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό σε άλλη πόλη: «Χωρίς αμφιβολία. Οπουδήποτε θα έχει κόσμο, είναι καλύτερα. Αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μπορώ να το συζητήσω εγώ. Είναι μία πληγή για τους ανθρώπους που παίρνουν διαρκείας. Για ποιο λόγο να πάρει κάποιος;».

το αν το  η φετινή  προετοιμασία του Ολυμπιακού είναι πιο δύσκολη από την περσινή: «Εμείς καλώς η κακώς είχαμε Έλληνες διεθνείς, συνολικά πέντε όπως τους Σπανούλη, Πρίντεζη, Περπέρογλου, Σλούκα και Κατσίβελη που ήταν στην προετοιμασία της ομάδας, συν δύο όπως τους Λοτζέσκι που τραυματίστηκε στην προετοιμασία με το Βέλγιο, αλλά και τον Μπέγκιτς με την Σλοβενία που προστέθηκε τελευταίος στο ρόστερ μας. Όλα αυτά ήταν και είναι λογικό να έχουν επηρεάσει την ομάδα. Δεν έχει καμία σχέση το πόσο έχει προετοιμαστεί ο ένας με τον άλλον. Υπάρχει ανομοιομορφία σε αυτό, καθώς ο βαθμός ετοιμότητας του καθένα είναι διαφορετικός. Θέλει δουλειά ώστε να βρεθούν όλοι οι παίκτες μας στην ίδια φόρμα. Ο Πριντεζης έχει παίξει για παράδειγμα 15 ματς παραπάνω από τον Ντάνστον. Η κάθε προπόνηση από εδώ και πέρα είναι σημαντική. Είναι απαιτητικό το ξεκίνημα, με δυνατά ματς, καθώς με το που γυρίσουμε από την Βραζιλία έχουμε Κύπελλο, Πρωτάθλημα με πρεμιέρα κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά και Ευρωλίγκα απέναντι στην Μάλαγα στο ΣΕΦ.

Στον ομαδικό αθλητισμό πρέπει πάντα να κατεβαίνεις για να κερδίσεις. Όσο, λοιπόν, για το αν αντιμετωπίζουμε με κίνητρο και θέληση το να κατακτήσουμε το “Διηπειρωτικό” τρόπαιο, θα σας απαντήσω στο ότι είδατε την μαχητικότητα μας μέχρι τέλος και στο Rixos Cup. Είδατε το πόσο πάλεψε η ομάδα μέχρι τέλους για να κατακτήσει το τρόπαιο, το οποίο ήταν απλώς ένα τουρνουά φιλικών αγώνων. Έχουμε κίνητρο να κατακτήσουμε το Intercontinental Cup και τον θέλουμε αυτόν τον τίτλο. Η αλήθεια είναι πως οι ομάδες που κάνουν μεγάλα ταξίδια το πληρώνουν. Κάτι τέτοιο το έπαθε και η Σιένα πέρσι αν θυμάσται. Σίγουρα μας απασχολεί η διαφορά ώρας, καθώς τα ταξίδια που θα κάνουμε θα είναι μεγάλα και πρέπει και να συνέλθουμε τόσο όταν φτάσουμε, όσο και όταν γυρίσουμε, διότι έχουμε να δώσουμε, όπως είπα, μεγάλες και σημαντικές αναμετρήσεις».

Ο Γιώργος Πρίντεζης με τη σειρά του τόνισε πως: «Θα ήθελα να σταθώ στο αγωνιστικό κομμάτι. Είναι ένα τρόπαιο που μας λείπει, ένας τελικός που διοργανώνεται από την FIBA και θέλουμε να το κατάκτήσουμε».

Παράλληλα, για την  απουσία του κόσμου από τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν λόγω της τιμωρίας του Ολυμπιακού, ο διεθνής φόργουορντ ανέφερε ότι: «όλοι θέλουμε να παίζουμε με κόσμο. Το ελληνικό  πρωτάθλημα απέχει πάρα πολύ από την Ευρωλίγκα. Ένα ντέρμπι έχει πιο πολύ φανατισμό από ένα παιχνίδι της Ευρωλίγκας. Έχει αποδειχθεί πάντως πως τα επεισόδια συνεχίζουν να γίνονται».

Ο Νίκος Λεπενιώτης, διευθυντής Marketing Ολυμπιακού αναφερόμενος στην συνεργασία με την Αirfasttickets  και στο ταξίδι στην Βραζιλία δήλωσε από την πλευρά του: «Ευχαριστούμε που ήρθατε. Είναι το  δεύτερο ταξίδι  μετά το 2009 στις ΗΠΑ. Το θεωρούμε σημαντικό  για όλους τους φιλάθλους. Έχουμε δεχτεί πολλά email από φιλάθλους. Είμαστε χαρούμενοι που βγαίνουμε εκτός Ευρώπης. Είναι μια νέα συνεργασία που ευελπιστούμε να κρατήσει για πολλά χρόνια».

Το «παρών» στην συνέντευξη Τύπου από την πλευρά της Airfasttickets έδωσε η υπεύθυνη Marketing της εταιρείας, Νατάσα Παγώνη, η οποία εξέφρασε την ικανοποίηση από την πλευρά  της για την συνεργασία κι έστειλε τις ευχές της στους «ερυθρόλευκους».

ΠΡΟΣΦΟΡΑ !!! ΠΑΡΕ 100 ΕΥΡΩ ΜΠΟΝΟΥΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ MYBET ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ONLINE KAZINO! ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ