Μπαρτζώκας: «Δεν παίρνουμε άλλον ψηλό»

coachB

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα κινηθεί για άλλο ψηλό.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Αρη είπε, ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης:

«Εμείς θέλουμε τον Σίμονς και τον περιμένουμε να γυρίσει. Προσθέσαμε τον Καββαδά γιατί είχαμε πρόβλημα στην προπόνηση. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να είναι υγιής η ομάδα μας».

Για τη νίκη της ομάδας του, είπε: «Ήταν το πρώτο παιχνίδι για μας στην Α1 με κόσμο. Η ώρα και η βαρύτητα που δίνει ο κόσμος στην Ευρωλίγκα δεν έφερε πολλούς φιλάθλους στο ΣΕΦ. Όσοι ήρθαν είδαν ένα ωραίο παιχνίδι και σε αυτό βοήθησε ο Άρης. Στο τέλος ξέραμε πως ο αντίπαλος δεν θα μπορέσει να παίξει στον ίδιο ρυθμό για 40 λεπτά. Ήταν δύσκολο να παίξουμε ξανά μετά από μιάμιση μέρα. Συγχαρητήρια στον Άρη και στο δρόμο που έχει επιλέξει να προχωρά, αλλά και σε μας γιατί συνεχίζουμε να κερδίζουμε με πολύ πειστικό τρόπο».

Ερωτηθείς πόσο δύσκολο είναι να κρατήσει το κίνητρο υψηλό στους παίκτες του μετά από 18 σερί νίκες, απάντησε: «Κρατήσαμε στην ομάδα παιδιά που έχουν μεγάλο κίνητρο παρότι έχουν κατακτήσει πολλά, αλλά φέραμε και παιδιά με μεγάλο κίνητρο. Κάποια παιδιά που ήρθαν δεν είχαν στο βιογραφικό τους μεγάλες ομάδες ή τίτλους, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν η ευκαιρία τους. Δεν χρειάζεται προσπάθεια από μας να πείσουμε τους παίκτες».

Τέλος, σχολιάζοντας την παρουσία του Μίρζα Μπέγκιτς, ο τεχνικός του Ολυμπιακού είπε: «Ο Μπέγκιτς δεν είναι παίκτης για να περάσει εξετάσεις, αλλά παίκτης ειδικών συνθηκών, γιατί είναι περίπου 2,20μ. Νομίζω ότι θα γίνεται όλο και καλύτερος».