Μπαρτζώκας: Αυτό που μετράει είναι το 1-0

Παρά την μέτρια εμφάνιση, ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 στην σειρά με τον Απόλλωνα Πατρών και αυτό είναι που μετράει, όπως δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος έπλεξε και το εγκώμιο του Κάιλ Χάινς.

“Ηταν προφανές ότι εμείς δεν βρήκαμε ποτέ ρυθμό στο παιχνίδι μας. Ημασταν πιεστικοί και προσπαθήσαμε να κλέψουμε τη μπάλα. Ο Απόλλωνας είχε υπομονή να γυρίσει τη μπάλα και αυτό μας δημιούργησε νευρικότητα.

Σουτάραμε με ποσοστά κοντά στο 10% στο γήπεδο μας. Θα ήθελα να πω ότι ο Απόλλων είναι πολύ σοβαρή ομάδα. Εμείς έχουμε το ψυχολογικό άδειασμα και τέτοιου είδους ματς μας βοηθούν πάρα πολύ.

Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για το παιχνίδι που έκανε. Αυτό που μετράει είναι που κάναμε το 1-0 στη σειρά, καθώς το πιο σημαντικό είναι να πάμε στον τελικό.

Οι παίκτες που έχουμε, μας έφεραν στην κορυφή της Ευρώπης. Εμείς θέλαμε να βασιστούμε στους παίκτες που έχουμε. Ο Πέρκινς, αν και είναι καλός παίκτης, δεν ταίριαξε ποτέ στη φιλοσοφία μας.

Θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με το υλικό μας”, είπε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Για την μαχητικότητα του Κάιλ Χάινς, τόνισε: “Μου έχει συμβεί ξανά παίκτες να έχουν πνευματική ετοιμότητα, όμως έχει και απίστευτα προσόντα. Ο Κάιλ είναι φοβερά ταλαντούχος, τόσο σε νοοτροπία, όσο και στα προσόντα.

Κι ο Κάιλ έχει πάνω και κάτω μέσα στη χρονιά, αλλά προσπαθεί πάντα 100%. Δεν υπάρχει καλύτερο παράδειγμα από τους παίκτες μας να έχουν συμπαίκτη αυτόν τον άνθρωπο”.

Από την πλευρά των παικτών, ο Δημήτρης Κατσίβελης τόνισε: “Δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Ισως να οφείλεται στην συγκέντρωση.

Η Πάτρα γύρισε τη μπάλα και έβαλε κάποια καλά σουτ, εμείς δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι για να παίξουμε 24 δευτερόλεπτα άμυνα. Στο τέλος έσφιξε η άμυνα μας και καταφέραμε να πάρουμε διαφορά”.

 

Πηγή: Sport.gr