«Μικρότερο κίνητρο οι αγώνες της Α1»

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÕÍÉÊÁ×Á ÌÁËÁÃÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / UNICAJA MALAGA - OLYMPIAKOS

Στο μικρό κίνητρο των παικτών του Ολυμπιακού στην Α1 μπάσκετ μετά από μια μεγάλη επιτυχία στην Ευρωλίγκα στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Αναλυτικά: «Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ανδρέα Μολφέτα και στον Απόλλωνα Πάτρας. Θα λείψει από το ελληνικό μπάσκετ.

Ο Απόλλωνας Πάτρας είναι σοβαρή ομάδα. Έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Ολοκληρώσαμε το διάστημα που παίζαμε χωρίς κόσμο. Το κίνητρο είναι μικρότερο, όταν μετά από ένα αγώνα με τη “λάμψη” της Ευρωλίγκας παίζεις χωρίς λόγο. Θυμώνω με τους παίκτες μου, αλλά τους καταλαβαίνω. Παραλίγο να κάνουμε παγκόσμιο ρεκόρ. Δεν είχαμε πάρει κανένα επιθετικό ριμπάουντ ως ένα λεπτό πριν από το τέλος. Θέλουμε να κάνουμε καλά παιχνίδια στο ΣΕΦ. Στα εκτός έδρας είμαστε πάντα σοβαροί, λόγω του κόσμου. Συλλυπητήρια και συγχαρητήρια στον Απόλλωνα Πάτρας.

Στο πρώτο διάστημα, δεν ήμουν ευχαριστημένος από τον Μπέγκιτς. Δεν είχε ρυθμό. Είναι ένας ειδικός παίκτης. Δύσκολα βρίσκει αντιπάλους να μαρκάρει. Αυτοί οι παίκτες δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, αλλά είναι υπεραπαραίτητοι στα μεγάλα παιχνίδια. Θέλαμε ο Σλούκας να βρει ρυθμό, γιατί προέρχεται από δεκαήμερη απουσία. Ο Λο έχει ένα σφίξιμο στη μέση. Αν ο Κατσίβελης δεν είχε στομαχικές διαταραχές, θα έπαιζε. Προτιμήσαμε να μην τον ταλαιπωρήσουμε.

Ο γιατρός λέει πως σε εφτά-οκτώ μέρες ο Σίμονς θα μπει στην προπόνηση. Δεν είχαμε πρόθεση να πάρουμε παίκτη. Η εισήγησή μου ήταν να μην πάρουμε παίκτη κι έγινε δεκτή. Εξετάζουμε όλες τις περιπτώσεις για κάθε ενδεχόμενο. Αν γυρίσει και είναι υγιής, δεν θα πάρουμε. Αν όχι, τα πράγματα θα είναι αλλιώς.

Δεν ζητήσαμε να γίνει Κυριακή το ματς με τον Άρη. Έχουμε ένα ρεπό τον μήνα, αλλά είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας. Όσο σημαντική είναι η προπόνηση, άλλο τόσο είναι και η ξεκούραση.

Μακάρι να καταρρίψουμε το ρεκόρ την Πέμπτη. Τα σημαντικά που έχει καταφέρει η ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια είναι οι δύο Ευρωλίγκες και το πρωτάθλημα. Όχι το ρεκόρ, αλλά σίγουρα μας αφήνει ικανοποιημένους».