Μάντζαρης: “Συγκέντρωση για 40 λεπτά”

mantzaris2

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης επισήμανε πως στόχος της ομάδας είναι η συνεχής βελτίωση σε όλους τους τομείς και η συγκέντρωση για 40 λεπτά.

Οι μεγαλύτερες αποδόσεις της αγοράς είναι στην Sirbobet!

“Δεν μας απασχολούν τα ρεκόρ και οι αριθμοί. Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε όσα περισσότερα ματς και κοιτάμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Σε κάθε ματς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Έχουμε κάποια νεκρά διαστήματα και γι’ αυτό μετά πρέπει να κυνηγάμε το σκορ. Προσπαθούμε να το βελτιώσουμε αυτό, προκειμένου να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του κάθε αγώνα.

 

Έχουμε πει ότι το γεγονός ότι δεν μας έχουν στοιχίσει τα νεκρά διαστήματα είναι σημαντικό. Ίσως να πρέπει να κάνουμε κάποια ήττα, σε εισαγωγικά, για να βάλουμε μυαλό. Αν χάσουμε κάποιο κρίσιμο ματς στο Top 16 ή τον ημιτελικό στο ΟΑΚΑ θα έχουμε θέμα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 40 λεπτά σε αυτό που μας ζητάει ο προπονητής μας”, τόνισε αρχικά για να συνεχίσει για το γεγονός ότι αγωνίστηκαν για τελευταία φορά χωρίς την παρουσία των φιλάθλων τους:

 

“Είναι ό,τι χειρότερο το να παίζεις σε άδειο γήπεδο. Το άθλημα είναι για να το βλέπει ο κόσμος, αλλιώς θα παίζαμε στο πρωτάθλημα, αλλά φιλικά. Καλούμε τον κόσμο να έρθει την Πέμπτη κοντά μας για να μας δώσει δύναμη και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στην ομάδα”.