Μάντζαρης: «Ευτυχισμένοι που έμεινε ο Σπανούλης»

 

1Την ικανοποίηση όλων των παικτών του Ολυμπιακού για την παραμονή του Σπανούλη στο ρόστερ, μετέφερε ο Βαγγέλης Μάντζαρης με δηλώσεις του στο σάιτ της ΚΑΕ.

Ο νεαρός άσος δήλωσε τα εξης:«Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που ο αρχηγός μας και ηγέτης της ομάδας θα συνεχίσει να είναι μαζί μας για τα επόμενα τρία χρόνια. Δεν υπάρχει καλύτερη είδηση στο μεταγραφικό παζάρι φέτος Να φανταστείτε εμείς ήμασταν διακοπές και το μυαλό μας ήταν στο τι θα κάνει ο αρχηγός μας και τον πήραμε τηλέφωνο ρωτώντας τον “ τι έκανες τελικά, είμαστε διακοπές και σκεφτόμαστε εσένα”. Eίμαστε πολύ ευχαριστημένοι με αυτή την έκβαση και αφού έμεινε ο κορμός, ειδικά των ελλήνων έμεινε αναλλοίωτος και με τις προσθήκες που έχει κάνει η ομάδα και θα κάνει, πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι και θα έχουμε ένα σύνολο ίσως και καλύτερο από πέρυσι για να παραμείνουμε στην κορυφή όπως τα τελευταία χρόνια», δήλωσε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στην δύσκολη για τον ίδιο σεζόν που πέρασε:

«Για μένα ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου το τελευταίο πεντάμηνο. Και ψυχολογικά και σωματικά αλλά και στο μυαλό ήταν πολύ δύσκολο. Έβλεπα τους συμπαίκτες μου να αγωνίζονται και εγώ ήμουν έξω με τις πατερίτσες. Ευτυχώς πέρασε, με έκανε πιο δυνατό. Τώρα πέρασε, είμαι καλά και θέλω να είμαι υγιής πάνω από όλα για να βοηθήσω την ομάδα μου».

Για την Εθνική, σχολίασε: «Είμαι στεναχωρημένος που δεν θα μπορώ να βοηθήσω την Εθνική ομάδα αλλά πιστεύω ότι έχει τα φόντα για να κάνει κάτι πολύ καλό στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας».

Πηγη:sport-fm.gr