Αποχώρησε ο Ολυμπιακός από τη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στο ΟΑΚΑ

Aθήνα

Στη σύσκεψη των μέτρων ασφαλείας εν όψει του δεύτερου τελικού των πλέι οφ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό που θα λάβει χώρα την Κυριακή (21:00) οι «ερυθρόλευκοι» αποχώρησαν, καθώς δεν έγιναν δεκτά κάποια αιτήματα που υπέβαλαν.Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός ζήτησε να μην υπάρχει κόσμος αριστερά και δεξιά της φυσούνας και δεύτερον να αδειάσει η εξέδρα πίσω από τον πάγκο των πρωταθλητών Ευρώπης.

Στην σύσκεψη των μέτρων ασφαλείας του πρώτου τελικού, ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε να μην υπάρχουν οπαδοί του Ολυμπιακού σε απόσταση 16 μέτρων από τον πάγκο. Το ίδιο ζήτησαν σήμερα και οι Πειραιώτες να γίνει στο ΟΑΚΑ για να υπάρχει ισονομία, ωστόσο, το αίτημά τους δεν έγινε από την αστυνομία.

Η πλευρά τις αστυνομίας υπογράμμισε πως δεν υπάρχει λόγος να γίνει αυτό, καθώς η φυσούνα θα φτάνει μέχρι το κέντρο.

Όλα καλά με το ΟΑΚΑ

Λήξαν θεωρείται το θέμα που προέκυψε με το ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συναντήθηκε σήμερα το πρωί με τον πρόεδρο του ΟΑΚΑ, Πέτρο Γαλακτόπουλο και τα πάντα διευθετήθηκαν.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» είπε «δεν υπήρχε καμία οφειλή, κάποιες λεπτομέρειες και μικροδιαφορές υπήρχαν οι οποίες λύθηκαν. Απορώ πως βγήκε κάτι τέτοιο προς τα έξω…».

Η λύση της παρεξήγησης επιβεβαιώθηκε κι από την πλευρά του κ. Γαλακτόπουλου, καθώς σε επικοινωνία που είχε ο «Sentra 103,3» μαζί του, ο πρόεδρος του ΟΑΚΑ είπε: «Ολα καλά, το θέμα λύθηκε».