Κατόρθωμα…

KylePapΚαλημέρα…

Τα φοβόμασταν, τα βλέπαμε, τα λέγαμε και δυστυχώς δικαιωθήκαμε…

Τι άλλο να γράψεις? Επαναλαμβάνεσαι και βαριέσαι και την ίδια σου την ύπαρξη πια. Ακόμα και αυτό το “τα λέγαμε, τα βλέπαμε” με το οποίο ξεκίνησα αυτή την αγγαρεία, μοιάζει με κακόγουστο αστείο του εαυτού σου με αποκλειστικό στόχο εσένα τον ίδιο. Αλήθεια, που είναι όλο αυτοί οι φωστήρες οι δημοσιογράφοι που πριν μια βδομάδα μας λέγανε για 2η θέση και μάλιστα “καπαρωμένη”?  Και ‘κει τα λέγαμε όμως (να το πάλι).

Γράφω κάτι μόνο και μόνο για ανοίξει η κουβέντα. Γιατί όλα όσα συνέβησαν σήμερα, τα έχουμε ξαναδεί και πιθανόν να τα ξαναδούμε και στο μέλλον. Αποτελεί μεγάλο κατόρθωμα πάντως να βλέπεις μια ομάδα σα την περσινή, να παίζει έτσι… Και όχι δε φταίει ο Μπαρτζώκας, μη γελιέστε και δε το λέω ειρωνικά. Η άτιμη η κρίση και οι “μάγκες Αγγελόπουλοι” όμως? Γιατί ότι πληρώνεις παίρνεις σε αυτή τη ζωή και δε φταίει αυτή, αν πιάστηκες κορόιδο και πλήρωσες υπεραξίες κάποια έτη πίσω (μην αναφέρουμε ονόματα, όλοι θυμόμαστε). Αλλά το να βρίσκεις την φόρμουλα και μάλιστα με το μισό budget και εσύ αντί να κάνεις το αυτονόητο, να προχωράς σε ό,τι έχουμε μέχρι στιγμής ζήσει και δει, δεν είσαι τίποτα λιγότερο από άξιος της μοίρας σου.

Λάθος χειρισμοί απανωτοί. Από την φυγή του αρχιτέκτoνα και τη λάθος στελέχωση, μέχρι στις ακόμη πιο λάθος διορθωτικές (ο Θεός να τις κάνει) και το κατακρεούργημα της ψυχολογίας. Αυτό με τα συμβόλαια δε και τις ανανεώσεις, απλά φαίνεται να είναι και η χαριστική βολή… Κανείς δε εμπιστεύεται κανέναν, η παρέα δείχνει να χάλασε και από δω και πέρα ότι βρέξει ας κατεβάσει. Σώζεται η παρτίδα? Δύσκολα, αλλά ναι. Ας μαζέψουμε τα κομμάτια μας, ας κάνουμε ότι μπορούμε (δείτε βαθμολoγίες και που φτάσαμε…) από δω και πέρα και ας βάλουμε στόχο το αυτονόητο. Πρωτάθλημα. Έχουμε πλεονέκτημα έδρας, έχουμε παίκτες που δε ξεχάσαν το μπάσκετ και κόσμο έτοιμο να στηρίξει. Οψόμεθα…

 

ΥΓ: Μήπως τελικά η “ατυχία”/ “γκαντεμιά” με τους τραυματισμούς φέτος, έχει και ονοματεπώνυμο?

ΥΓ2: Ο Πάουελ βγήκε off, από ότι διαβάζω, για το υπόλοιπο της χρονιάς… Θα πάρουμε ψηλό άραγε έστω και μόνο για τα εγχώρια? Φαίνεται αυτονόητη η απάντηση, αλλά δεν είναι…

ΥΓ3:  Η Κίμκι είναι καλύτερη ομάδα από την Μακάμπι. Με ενοχλεί αυτό που θα γράψω, αλλά θέλουμε υπερβάσεις από δω και στο εξής και πάλι δεν είναι στο χέρι μας κάτι… Με τις υγείες μας.

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0