Όλα ανοικτά με Σλούκα

Μπορεί ο Κώστας Σλούκας να μην δέχτηκε την πρώτη πρόταση του Ολυμπιακού για ανανέωση του συμβολαίου του ωστόσο δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη η αποχώρησή του καθώς θα υπάρξει συνάντηση του παίκτη με τους ιδιοκτήτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο.

Κώστας-Σλούκας-640x455

Υπομονή μερικές ακόμα μέρες θα πρέπει να κάνουμε όλοι εμείς οι πιστοί του ΘΡΥΛΟΥ σε ότι αφορά την υπόθεση του Κώστα Σλούκα.Σίγουρα η υπόθεση του αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες με δεδομένο ότι υπάρχει η πρόταση της Φενέρμπαχτσε και τον παίκτη να απαντάει αρνητικά στην πρώτη πρόταση που του έγινε από τον Ολυμπιακό.
Ωστόσο τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα καθώς τις προσεχείς ημέρες θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των πρόεδρων της ΚΑΕ με τον ίδιο τον παίκτη με στόχο να γίνει νέα πρόταση και τελικά η υπόθεση να έχει αίσιο τέλος.
Άλλωστε, και στο παρελθόν, οι πρόεδροι έχουν αναλάβει προσωπικά υποθέσεις έχοντας πετύχει την ανατροπή παρά τα αντίθετα δεδομένα, οπότε προς το παρόν τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται ως δεδομένο και τις προσεχές ημέρες θα υπάρξουν σίγουρα πιο ουσιώδεις εξελίξεις.

Υπενθυμίζουμε πως ο Σλούκας έχει στα χέρια του την πρόταση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που του προσφέρει δύο εκατομμύρια ευρώ για τριετές συμβόλαιο ενώ την ίδια ώρα τον πολιορκούν Φενέρμπαχτσέ και ΠΑΟ.

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0