Μίλησε με “ΠΑΠ” ο Ολυμπιακός

Ο Κώστας Παπανικολάου παραμένει ελεύθερος, προπονείται στην Θεσσαλονίκη και καλείται μέσα στο επόμενο διάστημα να αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μια απόφαση που μπορεί να ληφθεί χρονολογικά από… σήμερα, μέχρι και τα μέσα Δεκέμβρη το αργότερο.

fb2894b38c989eae3951329c7e669027_L

Σύμφωνα με πηγές του Eurohoops ο Ολυμπιακός έκανε για πρώτη φορά κίνηση προς την πλευρά του Παπανικολάου στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας. Οι κόκκινοι ενημέρωσαν για την πρόθεσή τους να ντύσουν ξανά τον παίκτη στα “ερυθρόλευκα” ανέλυσαν το τι μπορούν να προσφέρουν σε χρήματα και διάρκεια συμβολαίου και περιμένουν την απάντηση. Τα δεδομένα στον Ολυμπιακό είναι συγκεκριμένα, έχουν “ταβάνι” και σε περίπτωση που αυτή η υπόθεση έχει αίσια έκβαση, μετά σίγουρα χρειάζεται ξεκαθαρισμένος προγραμματισμός για τον ρόλο του “Παπ” στο ροτέισον, σε στενή σχέση και εξάρτηση με εκείνον του Ιωάννη Παπαπέτρου. Η επιστροφή του Παπανικολάου μπορεί να προσφέρει σε βάθος χρόνου σημαντικά πράγματα, αρκεί να μην τεθεί σε κίνδυνο ο ρόλος και η αγωνιστική εξέλιξη του Παπαπέτρου.

Πάντως, ως τις τελευταίες ώρες ο 25χρονος άσος δεν είχε αποφασίσει και θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες για να βρει μια ευκαιρία στο ΝΒΑ. Στην Ευρώπη, υπάρχουν δύο ακόμα γνωστά ευρωπαϊκά κλαμπ, που υπό προϋποθέσεις, θα μπορούσαν να δημιουργήσουν χώρο και να προτείνουν στον Παπανικολάου συμβόλαιο με καλύτερους όρους από αυτούς που μπορεί να του παρέχει ο Ολυμπιακός. Κάτι τέτοιο δεν είναι ακόμα γεγονός, οπότε ας περιμένουμε λίγο ακόμα…

Share and Enjoy !

0Shares
0 0