Μάντζαρης: «Νιώθω πολύ καλά»

Μάντζαρης: «Νιώθω πολύ καλά»

Ψυχολογικά απελευθερωμένος και σε καλύτερη κατάσταση από ποτέ νιώθει ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Τι δήλωσε για τις αυξημένες αρμοδιότητές του επί Σφαιρόπουλο και τη σύγκριση με Μπαρτζώκα.

matzarhs

Αισθητά βελτιωμένος, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι, είναι ο Βαγγέλης Μάντζαρης τις τελευταίες εβδομάδες. Ο 24χρονος γκαρντ μιλώντας στον «Γαύρο» μίλησε για αυτή την αγωνιστική άνοδο, το ρόλο του Γιάννη Σφαιρόπουλου, αλλά και τις… συγκρίσεις με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Αναλυτικά, ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε για:

-τη νέα φιλοσοφία του Ολυμπιακού: «Η φιλοσοφία του κόουτς είναι να είμαστε ασφυκτικοί στην άμυνα. Να παίζουμε στα όρια του μπασκετικού ξύλου και να πάμε το ματς στις επαφές. Πρέπει να το κάνουμε ειδικά στην έδρα μας και να δείχνουμε πως εμείς θέλουμε πιο πολύ το παιχνίδι και έχουμε πιο πολλή διάθεση. Έως έναν ικανοποιητικό βαθμό αυτό βγάζουμε, αλλά δεν είμαστε σε κάθε παιχνίδι όσο καλοί θα έπρεπε και παράδειγμα αποτελεί το ματς με τη Βαλένθια. Το θέμα είναι να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι».

-τη δική του αγωνιστική άνοδο: «Νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου. Πιστεύω πως πρέπει να αρχίσω να παίρνω περισσότερες πρωτοβουλίες, περισσότερες ευθύνες και όποτε με χρειάζεται η ομάδα μου να είμαι εκεί. Ο κόουτς με αφήνει πολύ ελεύθερο. Και ο κόουτς Μπαρτζώκας μού είχε δώσει περισσότερη ελευθερία. Δεν ισχύει δηλαδή ότι εκείνος δεν με άφηνε να το κάνω και τώρα με αφήνει ο κ. Σφαιρόπουλος. Ο κόουτς με έχει βοηθήσει πολύ στον τομέα της ψυχολογίας κι έχουμε κάνει άπειρες συζητήσεις, όμως το θέμα είναι ότι εγώ νιώθω καλά. Το πόδι μου είναι καλύτερα από ποτέ και θέλω να βοηθήσω την ομάδα για να κατακτήσουμε τους τίτλους που θέλουμε».

-τη συμπαράσταση του κόσμου: «Οι επιτυχίες που έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια έχουν φέρει τον κόσμο πολύ κοντά μας. Δυστυχώς τους έχουμε στενοχωρήσει φέτος, αφού δεν ξεκινήσαμε καλά. Στο χέρι μας είναι να τους ξαναφέρουμε στο γήπεδο».

-το ματς με τη Λαμποράλ και τη μονομαχία με τον Ερτέλ: «Ο Ερτέλ έχει ανέβει επίπεδο, αλλά όλοι οι παίκτες έχουν αδύνατα σημεία. Όπως τον περιορίσαμε στο ΣΕΦ και δεν έβαλε κανέναν πόντο, έτσι μπορούμε να κάνουμε αυτό που πρέπει και στη Βιτόρια. Στόχος μας είναι να μην τους αφήσουμε να επιβάλουν το ρυθμό τους και να πάρουμε τη νίκη που θέλουμε».

 

Πηγή: www.sport-fm.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0