Λαφαγιέτ: “Το μεγαλύτερο βήμα της καριέρας μου”

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Όλιβερ Λαφαγιέτ μίλησε για τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες, τονίζοντας ότι δεν ήταν δύσκολη η απόφαση του.

10407361_898331013515686_1504170938783560695_nΟ Όλιβερ Λαφαγιέτ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού και αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να πάρει την απόφαση και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες.

Η συμφωνία μου με τον Ολυμπιακό είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Το μεγαλύτερο ως τώρα. Έρχομαι σε μια ομάδα όπου θα συναντήσω σπουδαίους συμπαίκτες κι ένα εξαιρετικό προπονητικό επιτελείο“, ανέφερε αρχικά ο Λαφαγιέτ και πρόσθεσε στη συνέχεια:

Ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει ένα σπουδαίο πρόγραμμα κι αυτό δεν φαίνεται μόνο στις δυο συνεχόμενες κατακτήσεις της Ευρωλίγκας. Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις ομάδες της κορυφής εδώ και χρόνια κι αυτό δείχνει ότι οι άνθρωποι που τρέχουν αυτή την ομάδα ξέρουν το πώς να το κάνουν“.

Όσον αφορά τους στόχους που ανοίγει μπροστά του το νέο κεφάλαιο της καριέρας του δήλωσε: “Έρχομαι για να κερδίσω τίτλους, αλλά κυρίως έρχομαι για να κερδίσω την Ευρωλίγκα. Ξέρω ότι αυτό είναι δύσκολο, αλλά αν μια ομάδα ξέρει πώς να το κάνει αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Αντιμετώπισα τον Ολυμπιακό τόσο το 2012 πριν την κατάκτηση της Ευρωλίγκας στην Κωνσταντινούπολη όσο και το 2013 πριν το Λονδίνο και ξέρω καλά το πνεύμα αυτής της ομάδας“.

Τέλος, ο Λαφαγιέτ αναφέρθηκε στον Βασίλη Σπανούλη, με τον οποίο από τη φετινή σεζόν θα είναι συμπαίκτες: “Είναι καλύτερο να τον έχεις στο πλευρό σου παρά απέναντι (γέλια). Είναι ένας μεγάλος παίκτης , ίσως ο σπουδαιότερος στην Ευρώπη κι επειδή αυτός παίρνει πάνω του όλη την πίεση είναι πιο εύκολο το έργο για τους συμπαίκτες του. Δεν είναι όμως μόνο ο Βασίλης ή εγώ, αλλά είμαστε εμείς και μαζί μ’ όλα τα παιδιά θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε. Θα βρούμε τους ρόλους μας, θα βρούμε τη χημεία μας και θα δουλέψουμε σκληρά“.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0