Καμία πρόταση στην ΚΑΕ για Μάντζαρη

Ο Ολυμπιακός θέλει να ανανεώσει την συνεργασία του με τον Μάντζαρη, θα υπάρξει νέα συνάντηση κάποια στιγμή με τον παίκτη, με τους Πειραιώτες, πάντως, να αναρωτιούνται “που είναι η πρόταση της Γαλατασαράι”;

00Η υπόθεση της πρόωρης ανανέωσης της συνεργασίας του Βαγγέλη Μάντζαρη με την ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει “παγώσει”.

Οι ερυθρόλευκοι 

εξακολοθούν να θέλουν να επεκτείνουν την συνεργασίας τους με τον αθλητή, επιθυμώντας να διατηρήσουν τα βασικά μέλη του κορμού της ομάδας.

 

 

 

Μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξει και νέα συνάντηση με τον Βαγγέλη Μάντζαρη, δίχως να έχει ξεκαθαριστεί το πότε. Οι Πειραιώτες δεν βιάζονται, καθώς όπως αναφέρουν “Έχουμε συμβόλαιο με τον παίκτη και για την επόμενη σεζόν. Δεν μένει ελεύθερος”.

 

 

 

Για να επέλθει πρόωρη ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας, από τον Ολυμπιακό περιμένουν από τον παίκτη να βάλει… μπόλικο νερό στο κρασί του και να ρίξει τις απαιτήσεις του, καθώς η διαφορά στο οικονομικό σε βάθος τριετίας άγγιξε τις 750.000 ευρώ.

 

 

 

Aπό το ερυθρόλευκο στρατόπεδο, πάντως, αναρωτιούνται για το “που είναι η πρόταση της Γαλατασαράι για τον Μάντζαρη;”. Στην πρώτη συνάντηση που έγινε, η πλευρά του παίκτη ισχυρίστηκε πως υπάρχει “ζεστό” ενδιαφέρον από την Γαλατασαράι για την μεταγραφή του Έλληνα γκαρντ, τονίζοντας μάλιστα πως μέσα στις επόμενες μέρες θα φτάσει επίσημη πρόταση στα γραφεία τους από τον τουρκικό σύλλογο.

 

 

 

Αν και έχουν περάσει δύο βδομάδες από τότε, στα γραφεία της ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν έχει φτάσει καμία επίσημη πρόταση από σύλλογο του εξωτερικού για τον Βαγγέλη Μάντζαρη και οι ερυθρόλευκοι αναρωτιούνται για το κατά πόσο έχουν σχέση με την πραγματικότητα οι ισχυρισμοί της πλευράς του 24χρονου γκαρντ.

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0