ΚΑΕ Ολυμπιακός:”Aσφάλιση των παικτών της Εθνικής, διαφορετικά…”

Ενόψει του Μουντομπάσκετ 2014, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζητά από την ΕΟΚ την ασφάλιση των παικτών της Εθνικής, διαφορετικά δεν θα τους αφήσει να αγωνιστούν! Υπάρχει «ασφαλιστήριο», απαντά η ΕΟΚ.

1022269Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζητά την ασφάλιση των παικτών της, γι’ αυτό και απειλεί πως δεν θα τους αφήσει να αγωνιστούν με την Εθνική Ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο σε περίπτωση που δεν είναι ασφαλισμένοι. Με επιστολή προς την ΕΟΚ, οι «ερυθρόλευκοι» ρωτούν αν υπάρχει πρόβλεψη για ασφάλιση των διεθνών και καθιστούν σαφές πως εφόσον δεν συμβεί αυτό, οι παίκτες της ομάδας του Πειραιά δεν θα είναι διαθέσιμοι για τις υποχρεώσεις της επίσημης αγαπημένης.

Η θέση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ προκάλεσε την έκπληξη της Ομοσπονδίας που μέσω κύκλων διαρρέει ότι η απαίτηση του Ολυμπιακού διατυπώνεται καθαρά για λόγους εντυπώσεων, καθώς θα έπρεπε να γνωρίζει ότι όλοι οι παίκτες που αγωνίζονται σε διεθνή τουρνουά είναι ασφαλισμένοι από τη διοργανώτρια αρχή, στην προκειμένη περίπτωση δηλαδή από τη FIBA, με πολύ ακριβό ασφαλιστικό συμβόλαιο.

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0