ΚΑΕ Ολυμπιακός: “Δεν πάρθηκε το παραμικρό μέτρο”

Σε καταγγελία κατά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη μη λήψη μέτρων αποφυγής της εισβολής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα αποδυτήρια και τη χυδαία εξύβριση του Βασίλη Σπανούλη, προχώρησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

A7D1A4532AF3AA6A906A3EF48C2EABD5

Συνέχεια στο… τρίτο ημίχρονο του πρόσφατου ντέρμπι πρωταθλήματος της Basket League με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ δίνει όπως αναμενόταν η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Όπως ενημέρωσαν οι «ερυθρόλευκοι», κατέθεσαν σήμερα στον Αθλητικό Δικαστή ΕΣΑΚΕ καταγγελία κατά των «πράσινων», με αφορμή τη μη λήψη οποιουδήποτε μέτρου πρόληψης για την αποφυγή και καταστολή της εισβολής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα αποδυτήρια της ομάδας, όπου απείλησε και εξύβρισε χυδαία τον Βασίλη Σπανούλη.
Αναλυτικά:

«Κατατέθηκε σήμερα στον Αθλητικό Δικαστή ΕΣΑΚΕ καταγγελία κατά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη μη λήψη οποιουδήποτε μέτρου πρόληψης (κατ’ άρθρο 19, 20 και 22β ΕΠΚ ΕΣΑΚΕ) για την αποφυγή και καταστολή της πρόσφατης εισβολής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα αποδυτήρια της ομάδας του Ολυμπιακού, όπου απείλησε και εξύβρισε χυδαία τον Βασίλη Σπανούλη.

Σημειώνουμε ότι σύμφωνα με άρθρο 19 του ΕΠΚ ΕΣΑΚΕ, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός υποχρεούται πάντοτε να λαμβάνει κάθε δυνατό μέτρο για την πρόληψη και καταστολή πράξεων βίας που διενεργούνται από αθλητές, προπονητές, διοικητικούς παράγοντες μέλη τους, θεατές, αλλά και κάθε άλλο πρόσωπο».

 

 

πηγή: Sportfm.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0