ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοίνωση – ενημέρωση προς τους φιλάθλους

Ενα 24ωρο πριν τον πρώτο τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση-ενημέρωση προς τους φιλάθλους του προκείμενου να τηρήσουν άψογη συμπεριφορά στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

olympiacos-logo

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος:
«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ζητά απο τους φιλάθλους της που έχουν στην κατοχή τους εισιτήρια για τον πρώτο τελικο των πλέι οφ να προσέλθουν από νωρίς στο ΣΕΦ, αφού θα ισχύσουν αυστηροί έλεγχοι και η όλη διαδικασία θα είναι χρονοβόρα.

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ απευθύνει παράκληση στους φιλάθλους, να συνεργαστούν με τους άνδρες ασφαλείας και τις αστυνομικές αρχές, να δείξουν υπομονή κατα τη διάρκεια των προ-ελέγχων και να στηρίξουν την ομάδα μας με τις φωνές τους και την άψογη συμπεριφορά τους κατά την διάρκεια του αγώνα.

Ο νέος αθλητικός νόμος ο οποίος είναι σε ισχύ, είναι εξαιρετικά αυστηρός τόσο προς τις ομάδες όσο και προς τους φιλάθλους για το παραμικρό και προβλέπει βαρύτατες, σχεδόν εξοντωτικές ποινές για την ομάδα, από παραβατικές συμπεριφορές «φιλάθλων».

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει αποδείξει πως ξέρει να προστατεύει την ομάδα του, μια ομάδα την οποία θαυμάζει τα τελευταία χρόνια όλη η Ευρώπη και για την οποία είναι περήφανος κάθε φίλαθλος του Ολυμπιακού, σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Η ομάδα έχει την ανάγκη της σωστής και δυναμικής στήριξης του κόσμου, μέσα σε απολύτως αθλητικά πλαίσια στην προσπάθεια για την κατάκτηση του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Αυτό το πρωτάθλημα είναι δικό μας, της ομάδας και του κόσμου!»

Share and Enjoy !

0Shares
0 0