Ιωαννίδης: “Τρεις φορές είπα όχι στον ΠΑΟ”

Ο Γιάννης Ιωαννίδης, με τον γνωστό χειμαρρώδη λόγο του, μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πώς πληρώθηκαν τα λεφτά της διαμάχης του με τον Σωκράτη Κόκκαλη, ενώ εξήγησε και το γιατί δεν πήγε ποτέ στον Παναθηναϊκό.

IOANNI

Τα παλιά θυμήθηκε ο Γιάννης Ιωαννίδης ως καλεσμένος στην εκπομπή για την Ευρωλίγκα της κρατικής τηλεόρασης.

Και για πρώτη φορά σε ζωντανή εκπομπή ξεκαθάρισε το τι συνέβη με αυτόν και την επιθυμία του Παναθηναϊκού να τον αποκτήσει:

“Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να με πάρει τρεις φορές. Ήρθαν οι Γιαννακόπουλοι σπίτι μου, αλλά δεν είναι τα πάντα πώς θα βγάλεις λεφτά. Εγώ είπα ότι αφού ήμουν στον Αρη δεν θα πάω στον ΠΑΟΚ ποτέ. Το ίδιο και με τον Ολυμπιακό. «Δένεσαι» με την ομάδα, υπάρχουν παιδιά που μεγαλώνουν μαζί σου. Δεν μπορείς να τα προδώσεις. Προσπάθησε να με πάρει και πριν έρθω στον Ολυμπιακό στην αρχή και το 1994 με πήρε ο Μπαλτάκος και μου είπε ότι αν δεν ανανεώσεις σε θέλουμε. Και μετά πριν επιστρέψω στον Ολυμπιακό ήρθαν οι Γιαννακόπουλοι σπίτι μου το 1999, όταν πήρε ο Σούμποντιτς το πρωτάθλημα στο ΣΕΦ, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω αυτό”.

Οσο για το άδοξη επιστροφή του στον Ολυμπιακό και τη δικαστική διαμάχη που είχε με την ομάδα, ξεκαθάρισε:

“Τα λεφτά από τις διαμάχες με τον Κόκκαλη μου τα έδωσαν οι Αγγελόπουλοι. Κέρδισα δύο φορές φορές στα δικαστήριο 5-0 και 5-0 και τελικά τα χρήματα μου τα έδωσαν τα αδερφια”.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0