Οι ποινές σε Αγγελόπουλους και Μπαρτζώκα

Η ΕΦΙΠ γνωστοποίησε τις ποινές για Αγγελόπουλους και Μπαρτζώκα, όσον αφορά την συμπεριφορά και τις δηλώσεις τους, ύστερα από το τέλος του τέταρτου τελικού του πρωταθλήματος.

geΗ ΕΦΙΠ έκανε γνωστές τις ποινές για τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλου, αλλά και για τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Οι αποφάσεις πάρθηκαν με βάσει τις δηλώσεις και τις συμπεριφορές τους, ύστερα από το τέλος του τέταρτου τελικού του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, τιμωρήθηκε από την Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος με ποινή εξάμηνης απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα με τριετή αναστολή, ενώ ο αδερφός του, Γιώργος Αγγελόπουλος, με τρίμηνη τιμωρία με τριετή αναστολή.

Κύρια αιτία της τιμωρίας των ιδιοκτητών πειραϊκής ΚΑΕ, οι δηλώσεις τους μετά τον τέταρτο τελικό της Basket League στο ΣΕΦ, όταν αναφέρθηκαν τόσο στον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, όσο και στην εθνική ομάδα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, τιμωρήθηκε με δίμηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα, με μονοετή αναστολή, για τα όσα σχολίασε στη συνέντευξη Τύπου στο ΣΕΦ, μετά το τέλος του τέταρτου τελικού των playoffs της Basket League.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0