Γήπεδο θα φέρει το όνομα του Σπανούλη

Μπορεί ένα 3χ3 ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ, που στο μέλλον θα καλύπτει τις προϋποθέσεις για να φιλοξενεί ακόμα και τους τελικούς του παγκόσμιου πρωταθλήματος 3χ3 της FIBA να φέρει το όνομα “Βασίλης Σπανούλης” αλλά να μην είναι στην Ελλάδα? Ναι!

10151265_1420597408193785_1937027221_n - Αντιγραφή

Προς τα τέλη του Ιούνη στο περιθώριο των εκδηλώσεων “Beobasket Stars” θα εγκαινιαστεί στο Βελιγράδι, σε μια πολύ όμορφη συνοικία το ανοιχτό γήπεδο “Βασίλης Σπανούλης”, προς τιμήν του διεθνούς Έλληνα άσου. Τότε θα γίνουν και τα εγκαίνια με τον παίκτη να ταξιδεύει στη Σερβία για να… κόψει ο ίδιος τη κορδέλα!

Από το συγκεκριμένο ανοιχτό γήπεδο που βρισκόταν σε κατάσταση διάλυσης έχουν περάσει πολλοί παίκτες. Η πρωτοβουλία ξεκίνησε να παίρνει σάρκα και οστά πριν καιρό με το γήπεδο να είναι έτοιμο προς παράδοση στα τέλη του Ιούνη. Με επαγγελματικών προδιαγραφών δάπεδο, μπασκέτες και χώρους εστίασης του κόσμου, εκτός από τουρνουά 3χ3 θα είναι διαθέσιμο και για τον απλό κόσμο, που θα θελήσει να πάει και να απολαμβάνει εκεί το μπάσκετ.

Η διαδικασία έγκρισης για να λάβει το όνομα “Βασίλης Σπανούλης Court” έχει ολοκληρωθεί κι έχει εξασφαλιστεί άδεια από τον Δήμαρχο Βελιγραδίου. Υπάρχει Logo που αφορά το Project, το γήπεδο θα είναι “ντυμένο” με την μορφή του Έλληνα παίκτη και όλες αυτές οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.

 

πηγή: EUROHOOPS

Share and Enjoy !

0Shares
0 0