Γέφυρες για να επιστρέψει

Γέφυρες για να επιστρέψει στον Πειραιά φαίνεται να έχει ρίξει ο Κάιλ Χάινς, ένας παίκτης που αγαπήθηκε πάρα πολύ από όλου τον κόσμο, όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό.

3ead57526fe8ad280d406e384ec77571_XLΟ Χάινς πήρε πέρυσι την απόφαση να πάει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αφήνοντας την καλή ζωή εδώ, τα δύο σερί ευρωπαϊκά, αλλά και τη λατρεία για το πρόσωπό του.


Και στη Μόσχα είναι καλά τα πράγματα από θέμα διαβίωσης, αλλά όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν σχέση με αυτά που έζησε εδώ. Κρύο, λίγος χρόνος συμμετοχής με τον Ετόρε Μεσίνα στον πάγκο και αποκλεισμός από τη Μακάμπι στον ημιτελικό του Final 4. Ήδη έχουν αρχίσει τα πρώτα… όργανα στους Μοσχοβίτες, με τον Χάινς να επιθυμεί την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Από τη μεριά τους οι ιθύνοντες τον Θρύλο δεν θέλουν να βιαστούν. Δεν θέλουν να κάνουν κάποια κίνηση που να αποπροσανατολίσει τους υπόλοιπους παίκτες, τον προπονητή, αλλά και τους ίδιους, αφού ο στόχος είναι το πρωτάθλημα. Το μπαλάκι θα πάει σίγουρα στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, αλλά έχουν ξεκαθαρίσει πως από τη στιγμή που διακυβεύεται ο τίτλος, με την περίπτωση του Αμερικανού θα ασχοληθούν μετά τους τελικούς.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0