Επίσημη πρόταση στον Μπάικς

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση στον 25χρονο Αμερικανό γκαρντ, Ντουάιτ Μπάικς και οι Πειραιώτες αναμένουν την απάντηση του Αμερικανού γκαρντ. Τον θέλει η Βαλένθια, ενδιαφέρον και από Μιλάνο.

pegasus_LARGE_t_1301_106319862O Ολυμπιακός επισημοποίησε το ενδιαφέρον του στην πλευρά του Ντουάιτ Μπάικς, καταθέτοντας επίσημη πρόταση στον Αμερικανό γκαρντ, προσφέροντας στον παίκτη διετές συμβόλαιο συνεργασίες, με ετήσιες απολαβές που φτάνουν τις 700.000 δολάρια. Ο παίκτης είναι ενήμερος, αλλά ακόμη δεν έχει απαντήσει στους ερυθρόλευκους.

Ο ταχύτατος και διεισδυτικός Αμερικανός γκαρντ, με ικανότητα στο σκορ και στο τρανζίσιον παιχνίδι, έλπιζε να παραμείνει στο ρόστερ των Ράπτορς, αλλά η ομάδα του Τορόντο θα τον αποδεσμεύσει και ο παίκτης, πλέον, εξετάζει περιπτώσεις συλλόγων από την Ευρώπη.

Πέρα από το επίσημο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, τον Ντουάιτ Μπάικς (Dwight Buycks) θέλουν τόσο η Βαλένθια, όσο και η Αρμάνι Μιλάνο. Οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει καλύτερη οικονομική προσφορά από τους Ισπανούς, αλλά ο Αμερικανός γκαρντ αναμένει και την πρόταση των Ιταλών. Ακολούθως θα αποφασίσει για το μέλλον της καριέρας του.

πηγή: RedPlanet.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0