Ένταση στην κλήρωση

Ένταση επικράτησε στα γραφεία της ΕΟΚ και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της κλήρωσης των διαιτητών για τους δύο πρώτους τελικούς της Α1 μπάσκετ.

1066906Από πλευράς Ολυμπιακού το παρών έδωσαν οι κ.κ. Σκινδήλιας και Σταυρόπουλος, ενώ από πλευράς ΠΑΟ οι κ.κ. Γιαννακόπουλος και Παπαδόπουλος.


Αμφότερες οι ομάδες ζήτησαν την εξαίρεση ενός διαιτητή. Οι «πράσινοι» του Πηλοΐδη και οι «ερυθρόλευκοι» του Τανατζή, αιτήματα τα οποία δεν έγιναν δεκτά. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρθηκε στον Σχινά, κατηγορώντας τον ότι κακώς δεν διέκοψε νωρίτερα τον περσινό τρίτο τελικό στο ΣΕΦ, για να απαντήσει η πλευρά του Ολυμπιακού ότι δεν το έκανε και στο ΟΑΚΑ. «Εκεί ήταν το τελευταίο λεπτό», είπε ο πράσινος παράγοντας για να απαντήσουν οι «ερυθρόλευκοι»: «Τι σημασία έχει. Η φωτοβολίδα έπεσε πάνω στο παρκέ».

Εν συνεχεία,  ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχώρησε από την αίθουσα μόλις βγήκαν από την κληρωτίδα τα ονόματα των Πηλοΐδη και Φούφη και όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους γιατί το έκανε αυτό, απάντησε πως δεν έγινε δεκτό το αίτημα της «πράσινης» ΚΑΕ για την εξαίρεση του Πηλοΐδη.

Δείτε εδώ τους διαιτητές των 2 πρώτων τελικών!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0