Ελληνιάδης ”Σε πολύ καλή κατάσταση ο Ολυμπιακός”

Λίγες ώρες έμειναν για τη διεξαγωγή του πρώτου τελικού πρωταθλήματος μπάσκετ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ομάδα με σήμα την αλογοτροφή. Το βράδυ στις 22:00 οι “ερυθρόλευκοι” θα τα δώσουν όλα μέσα στο ΟΑΚΑ για να “σπάσουν” το πλεονέκτημα έδρα του σεξάστερου.

1Ο παλαίμαχος άσος του Θρύλου, Σταύρος Ελληνιάδης, τόνισε πως ο Ολυμπιακός, μπορεί να πάρει τη νίκη.

Ο Ολυμπιακός έχει δείξει σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και ο Σπανούλης που είναι το μεγάλο όπλο της ομάδας μοιάζει να είναι πολύ φρέσκος τη δεδομένη στιγμή. Έχει πολυφωνία στην επίθεση κάτι που έδειξε και με τον Πανιώνιο, όπου τα πήγε αρκετά θετικά παίζοντας πολύ καλή άμυνα.

Αν βρει λύσεις στην επίθεση στο ΟΑΚΑ, δεν αντιμετωπίσει πρόβλημα στην αλλαγή των σκριν του Παναθηναϊκού, και δεν χάσει τα ριμπάουντ, η αίσθησή μου είναι πως θα μπορέσει να κάνει το μπρέικ. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση η ομάδα“.

Σχετικά με τον Βασίλη Σπανούλη, ο Σταύρος Ελληνιάδης παρουσιάστηκε πεπεισμένος πως ο αρχηγός των Πειραιωτών θα παρουσιαστεί στους τελικούς με την ψυχολογία στα ύψη, λέγοντας:

Ο Σπανούλης είναι πολύ πεισμωμένος κάτι που απέδειξε και ο τρόπος που κέρδισε ο Ολυμπιακός στον Πανιώνιο. Νομίζω πως αυτό το σουτ θα τινάξει ακόμα παραπάνω την ψυχολογία του, αν και έχει δείξει πως όταν υπάρχει ντέρμπι αυτός δεν φοβάται να πάρει την ευθύνη στις πιο κρίσιμες φάσεις“.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0