Έχει υποχωρήσει του Χάντερ

Mπορεί να σας έχουμε ενημερώσει εδώ και δύο μέρες όταν όλοι παρουσίαζαν τον Χάντερ φαβορί, και ακόμα τον παρουσιάζουν, ότι ο Ολυμπιακός ψάχνει για κάτι καλύτερο στη συγκεκριμένη θέση,τώρα όμως μπορούμε να σας πούμε με σιγουριά ότι πλέον δεν είναι στην κορυφή της λίστας.

1Η περίπτωσή του έχει υποχωρήσει και ο Ολυμπιακός μιλάει με δύο παίκτες για να καλύψουν τη συγκεκριμένη θέση, χωρίς όμως να έχουν βγει προς τα έξω τα ονόματά τους.

Το θετικό στην υπόθεση είναι βέβαια ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού  κατάλαβαν έγκαιρα ότι με τον Χάντερ δε μπορείς να κάνεις τη διαφορά και θες κάτι πιο… δυνατό στη συγκεκριμένη θέση. Για πολλούς λόγους… Ο σημαντικότερος ίσως -πέρα από τα αγωνιστικά- είναι για να “ζεσταθεί” ο κόσμος της ομάδας που “πάγωσε”  από τις απώλειες Ντιλέινι και Μενσά-Μπονσού (για διαφορετικούς λόγους).

Μπορεί Ρώσοι και Τούρκοι να σαρώνουν τα πάντα, ο οπαδός του Ολυμπιακού όμως θέλει την ομάδα του στην κορυφή και δεν μπορεί πια να ικανοποιηθεί με μία… απλή είσοδο στους “8” της Ευρωλίγκας Περίπτωση να επανέλθει ο Ολυμπιακός για τον Χάντερ, θα υπάρξει μόνο αν δεν ευοδωθούν οι περιπτώσεις με τις οποίες είναι ήδη σε επαφή στο λιμάνι…

Share and Enjoy !

0Shares
0 0