Αντικατάσταση Βασιλακόπουλου από Φασούλα

fasoulas_aftodioikisi

Καινούριο “αίμα” φαίνεται ότι θα έρθει στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης με την Αντικατάσταση του Γιώργου Βασιλακόπουλου  από τον Παναγιώτη Φασούλα. 

Ακούγεται τις τελευταίες μέρες ότι ο Παναγιώτης Φασούλας θα αναλάβει τα σκήπτρα της διοίκησης της Ε.Ο.Κ. μετά την αποχώρηση του Βασιλακόπουλου , ο οποίος δεν θα εγκαταλείψει τελείως την ομοσπονδία καθώς θα παραμείνει ως σύμβουλος του νέου προέδρου για να τον βοηθήσει με την εμπειρία του και τι γνώσεις του. Ο 51 χρονος Πρωταθλητης Ευρώπης του 1987 έχει διοικητικές ικανότητες καθώς είχε αποτελέσει δήμαρχος Πειραιώς και γενικά έχει πάρει πολύ ζεστά το θέμα να ασχοληθεί με την εθνική Ελλάδος στο μπάσκετ.  Είναι ένα πολύ ευχάριστο νέο για τους μπασκετικούς φίλους καθώς ο Φασούλας λόγω της μεγάλης προιστορίας του σ αυτό το άθλημα είναι πολύ αγαπητός και αποδεκτός απο τους φιλάθλους. Επίσης βλέπουμε παλιούς αστέρες του μπάσκετ να αναμειγνύονται στην ελληνική καλαθοσφαίριση όπως έγινε και με την απόφαση του Νίκου Γκάλη να συμμετέχει δυναμικά στην επάνοδο του Άρη στις παλιές καλές εποχές. Για μας τους γαύρους η αποχώρηση του “Βαζελακόπουλου”,τσιράκι των πράσινων λαγών, είναι η μεγαλύτερη ευχαρίστηση!

Ένα μείζον θέμα που θα απασχολήσει τον νέο πρόεδρο είναι ο προπονητικός πάγκος της εθνικής μας. Η περίπτωση του Φώτη Κατσικάρη έχει απασχολήσει ιδιαίτερα την διοίκηση το τελευταίο διάστημα ύστερα από την ταπεινωτική ήττα της εθνικής μας από τους Σέρβους. Μετά από αυτό το γεγονός άρχισε να τρέμει η προπονητική καρέκλα του κύριου Κατσικάρη.  Ο Παναγιώτης Φασούλας παρευρέθηκε στα παιχνίδια της ομάδας στην Ισπανία και είδε την θεαματική πορεία της μέχρι πριν το παιχνίδι που αποκλειστήκαμε. Και οι παίκτες αλλά και ο Κατσικάρης θέλουν να επεκτείνουν την συνεργασία τους , καθώς έφερε νέα πνοή στη ομάδα ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα. Βέβαια κανονίζουν χωρίς τον ξενοδόχο καθώς ακούγεται  πολύ ότι θα αναλάβει χρέη προπονητή ποιος άλλος από τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Ο Φασούλας τον έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση και η φιλία τους μετράει πολλά χρόνια ( μην ξεχνάμε ότι κατέκτησαν μαζί το ευρωπαικό το 1987 με την εθνική) . Ο Γιαννάκης παρακολουθούσε ιδιαίτερα την πορεία της εθνικής στο Μουντομπάσκετ και απογοητεύτηκε πολύ με την ήττα μας από τους Σέρβους καθώς θεωρούσε ότι μπορούσαμε άνετα να ξεπεράσουμε το εμπόδιο των Σέρβων και να προκριθούμε στην επόμενη φάση.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0