Αγγελόπουλος: “Κανείς παίκτης μας στην Εθνική!” (video)

Οι αδερφοί Αγγελόπουλου έκαναν φρικτά παράπονα για τους διαιτητές στον 4ο τελικό και προανήγγειλαν πως κανένας διεθνής του Ολυμπιακού δεν θα συμμετέχει στις υποχρεώσεις της Εθνικής.

aggelopouloiΕξοργισμένοι με την διαιτησία παρουσιάστηκαν οι αδερφοί Αγγελόπουλου μετά το τέλος του αγώνα, με τον Γιώργο να αναφέρει πως κανείς από τους διεθνείς παίκτες του Ολυμπιακού δεν θα αγωνιστούν στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα.

“Είναι αηδιαστική η κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα. Επικρατεί μία σαπίλα στην ελληνική διαιτησία και σ’ αυτό υπεύθυνοι είναι ο κ. Βασιλακόπουλος και ο κ. Ζαβλανός. Ο κ. Βασιλακόπουλος ο οποίος είναι άρρωστος Παναθηναϊκός νομίζει ότι το ελληνικό μπάσκετ του ανήκει και μπορεί να κάνει ότι θέλει”, σχολίασε ότι ο κ. Αγγελόπουλος και συνέχισε:

“Αυτό δεν μπορεί να γίνει! Ο Ολυμπιακός αξίζει τον σεβασμό όλων αλλά δεν τον έχει. Είδατε όλοι σήμερα τι έγινε, με την απαράδεκτη η διαιτησία των Παναγιώτου και Καρακατσούνη. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε κρατήσει μία τιίμια στάση αλλά όπως βλέπετε αλλά η νοσηρή κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ δεν αλλάζει. Θα πάμε και θα κάνουμε την προσπάθειά μας για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα”.

Παίρνοντας το λόγο στη συνέχεια, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε: “Ο Ολυμπιακός έχει 10 Έλληνες διεθνείς αλλά κανείς από αυτούς δεν θα πάει στην εθνική ομάδα. Τέλος. Δεν έχει σχέση με την διαιτησία αλλά είναι απόφαση μας”.

[youtube id=”Cs9kB77J4xI” width=”620″ height=”360″]

Share and Enjoy !

0Shares
0 0