Ανατροπή στην υπόθεση του Σούλη Μαρκόπουλου

Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση του Σούλη Μαρκόπουλου! Αν και υπήρξε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την παραμονή του 65χρονου προπονητή στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

001044

Το συμβόλαιο του Σούλη Μαρκόπουλου με τον ΠΑΟΚ περιλαμβάνει όρο που επιτρέπει στον 65χρονο τεχνικό να τερματίσει τη συνεργασία τους όμως η ”ασπρόμαυρη” ΚΑΕ δεν συναινεί με την αποχώρησή του για τον Ολυμπιακό!

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

”Με αφορμή μία σειρά δημοσιευμάτων που παρέλασαν στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ τονίζονται τα εξής… Είμαστε υπερήφανοι που το περασμένο καλοκαίρι, στα πρώτα πέντε χρόνια της συνεργασίας μας με τον Σούλη Μαρκόπουλο, συμφωνήσαμε από κοινού να προσθέσουμε ακόμη μία πενταετία στην ήδη επιτυχημένη συνεργασία μας με τον κορυφαίο Έλληνα προπονητή. Η νέα πενταετία ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και είμαστε πεπεισμένοι ότι με την σκληρή και μεθοδική δουλειά του προπονητή μας και των συνεργατών του, την δική μας στήριξη και την συμπαράσταση των φιλάθλων μας, θα ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες και τα εμπόδια που θα μπορεί να βρούμε στο δρόμο μας και θα πετύχουμε όλα αυτά που έχουμε στο μυαλό μας για τον ΠΑΟΚ”. 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0