Α. Μάντζαρης: ”Ο Βαγγέλης θέλει να μείνει”

Το θέμα της πρόωρης ανανέωσης συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Βαγγέλη Μάντζαρη έχει “παγώσει” αυτές τις μέρες. Πάντως ο Αντώνης Μάντζαρης εξήγησε πως ο αδελφός του θέλει να παραμείνει στους Πειραιώτες.

_big_0240740001352737820H διάθεση των ”ερυθρολεύκων” παραμένει η επέκταση του συμβολαίου του 24χρονου γκαρντ για τα επόμενα χρόνια. Για να συμβεί, όμως, αυτό θα πρέπει να βρεθεί η “χρυσή” τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Την ίδια στιγμή ο γκαρντ του Πανελευσινιακού, Αντώνης Μάντζαρης, εξήγησε πως ο αδελφός του ανδρώθηκε μπασκετικά στον Ολυμπιακό και θέλει να παραμείνει στους Πειραιώτες.

”Ο Βαγγέλης είχε κάνει μία δήλωση προ καιρού ότι θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό. Και ισχύει αυτό. Όποιος λέει το αντίθετο, δεν ξέρει τι λέει. Αυτό, που έχει γίνει με το διαδίκτυο, είναι αστείο. Γράφει μία είδηση ένα site και από κάτω ο καθένας σχολιάζοντας, γράφει το κοντό του και το μακρύ του. Αυτό, που πρέπει να καταλάβει ο κόσμος, είναι ότι έτσι είναι οι δουλειές.

Υπάρχουν διαπραγματεύσεις. Η κάθε πλευρά κερδίζει και χάνει πράγματα σε κάθε διαπραγμάτευση. Ο στόχος του Βαγγέλη είναι να μείνει στον Ολυμπιακό. Αυτό θέλει, αυτό ήθελε. Στον Ολυμπιακό ανδρώθηκε μπασκετικά. Είναι το μπασκετικό του σπίτι. Ελπίζει ο Βαγγέλης και γενικά ελπίζουμε να τα βρουν και να πορευθούν για πολλά ακόμη χρόνια μαζί” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Μάντζαρης στην εκπομπή ”JUMP SHOOT”.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0