4,5 εκ στον Πρίντεζη δίνει η Γαλατά

H Γαλατασαράι έχει προσεγγίσει τον Γιώργο Πρίντεζη και εμφανίζεται διατεθειμένη (αν δεν το ‘χει κάνει ήδη) να του προσφέρει 4,5 εκατομμύρια ευρώ για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

n7mgbih8adai7gxyzhxs Δημοσίευμα Ιταλών αναφέρει πως ο Πρίντεζης αν και έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στον Ολυμπιακό, εξετάζει την πολύ καλή οικονομική προσφορά  των Τούρκων. Βέβαια όπως αναφέρει και το δημοσίευμα, ο έλληνας φόργουορντ έχει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες και για να τον αποκτήσει η Γαλατα θα πρέπει να πληρώσει το buy-out του συμβολαίου του παίκτη το οποίο προβλέπει το 10% των χρημάτων που θα του δώσει η ομάδα που θα τον αποκτήσει.


Τελειώνοντας το δημοσίευμα αναφέρει πως υπάρχει περίπτωση το μέλλον του Πρίντεζη να είναι συνυφασμένο με αυτό του Βασίλη Σπανούλη και να φύγει για Τουρκία σε περίπτωση που φύγει και ο αρχηγός  του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες από τον Ολυμπιακό το συμβόλαιο του Πρίντεζη είναι κλειστό με την οψιόν του Ολυμπιακού και χωρίς bay-out κάτι που σημαίνει πως για να φύγει θα πρέπει να συναινέσει η ομάδα του Πειραιά και για να γίνει αυτό θα πρέπει να ικανοποιηθούν οικονομικά.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0