Πέτγουεϊ: “Μου αρέσει η πίεση, συγκεντρώνομαι περισσότερο”

petgouei

Ο Πέτγουεϊ δήλωσε πως δεν τον ενοχλεί η πίεση του να βρίσκεται στον Πρωταθλητή Ευρώπης.

Αναλυτικά:

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την ομάδα, αλλά και ως παίκτης του Ολυμπιακού;

“Όλοι είναι καλά! Αυτή είναι απλά η αρχή, όπως καταλαβαίνεις, οπότε προσπαθούμε να μπούμε σε έναν ρυθμό και μαθαίνουμε πολλά. Τουλάχιστον, εγώ από την πλευρά μου μαθαίνω πολλά αυτή την περίοδο. Νιώθω αρκετά καλά όμως, καθώς όλα είναι υπέροχα στην ομάδα”.

Ποιοι είναι οι στόχοι σου με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα είχε μία εξαιρετική σεζόν πέρσι, καθώς κατέκτησε για δεύτερη σερί σεζόν το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα:

“Αυτή την στιγμή είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για στόχους για το τέλος της σεζόν. Είναι νωρίς και αυτή την περίοδο που ξεκινάμε κυρίως μαθαίνουμε. Προσπαθούμε να βρούμε την χημεία μας αυτοί που είμαστε εδώ, ενώ ας μην ξεχνάμε πως έχουμε και αρκετούς παίκτες μας που απουσιάζουν λόγω εθνικών ομάδων. Τώρα, λοιπόν, αυτό που προσπαθούμε κυρίως να κάνουμε είναι το να παρουσιαστούμε έτοιμοι όταν θα επιστρέψουν στην ομάδα μας και οι υπόλοιποι συμπαίκτες μας. Ελπίζω να “δέσουμε” γρήγορα σαν σύνολο”.

Έχεις αυτοπεποίθηση ώστε να πραγματοποιήσεις μία εξαιρετική χρονιά με τον Ολυμπιακό;

“Οπωσδήποτε! Καταρχάς έχουμε ένα εξαιρετικό προπονητικό-τιμ, το οποίο μας βοηθάει αρκετά. Έχουμε πιστεύω τα εργαλεία που χρειαζόμαστε ώστε να πετύχω. Είναι σημαντικό όμως να βρούμε την χημεία μας σαν ομάδα. Από την πλευρά μου προσπαθώ καθημερινά και δουλεύω σκληρά ώστε να παρουσιαστώ όπως πρέπει και με θέλει η ομάδα”.