Μπαρτζώκας: «Ήταν μια καλή νίκη»

203829

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση του Ολυμπιακού απέναντι στην Εφές ενώ ερωτηθείς για τους Κώστα Σλούκα και Βαγγέλη Μάντζαρη εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητές τους.

«Είχαμε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά περιμέναμε την αντίδραση της Αναντολού Εφές. Πρόκειται για μια ομάδα με έμπειρους παίκτες. Είναι λογικό αυτή την περίοδο να μην μπορεί καμία ομάδα να παίζει καλά για 40 λεπτά. Κάθε δύο εβδομάδες οι προπονητές βάζουμε νέους παίκτες στο ρόστερ, με αποτέλεσμα, κάτι που είναι λογικό, να μην είναι όλοι στο ίδιο επίπεδο ετοιμότητας. Ηταν μια καλή νίκη», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν μελλοντικά οι Βαγγέλης Μάντζαρης και Κώστας Σλουκάς μπορούν να αναλάβουν τον ρόλο του Βασίλη Σπανούλη:

«Και οι δύο τους στα 22 τους έχουν πάρει δύο Ευρωλίγκες. Ο Βαγγέλης είχε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό πέρσι. Εχει δουλέψει σκληρά και είμαι σίγουρος πως θα επιστρέψει σε αυτό το επίπεδο. Και τους δύο τούς πιστεύω πολύ».

Ο Μπράιαντ Ντάνστον από την πλευρά των παικτών ανέφερε πως «ξεκινήσαμε πολύ καλά, αλλά δεν υπολογίσαμε πως η Εφές είναι πολύ καλή ομάδα και θα επέστρεφε. Είχαμε κάποια προβλήματα στα ριμπάουντ και σε κάποια άλλα σημεία τα οποία πρέπει να διορθώσουμε αύριο».

Πηγή:superbasket.gr