Εμφανώς απογοητευμένος από την ήττα της εθνικής ο Τρινκιέρι

tr

Εμφανώς απογοητευμένος, αλλά όχι από τους παίκτες του ήταν ο Αντρέα Τρινκιέρι μετά την ήττα της Εθνικής από την Ιταλία.

«Ήταν ένα κακό παιχνίδι από πολλές απόψεις. Είχαμε λιγότερη ενέργεια και αντοχή. Στο τέλος, όταν παίζουμε ένα ματς με πολλές απομονώσεις, πολλά κρίνονται στο ένας με έναν. Πρέπει να σταματήσεις τον αντίπαλο στο ένας με έναν. Είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά μετά δεχτήκαμε πολλούς πόντους. Η ομάδα αγχώθηκε, καταφέραμε όμως να ισοφαρίσουμε και παρότι είχαμε το μομέντουμ η Ιταλία πέτυχε τους πόντους που χρειαζόταν και κέρδισε», ανέφερε.

Μιλώντας για τα διδάγματα από την ήττα, είπε: «Σε μια ήττα βλέπεις πολλά πράγματα. Δεν έχω να κατηγορήσω τους παίκτες μου για τίποτα. Δεν περιμένω να τελειώσουμε το Ευρωμπάσκετ με καθαρό πουκάμισο. Θα το λερώσουμε με βρωμιά και αίμα. Αν θέλουμε να γίνουμε αυτό που θέλουμε, πρέπει να μείνουμε ενωμένοι».

Για τη μη χρησιμοποίηση του Γιάννη Μπουρούση για πολλή ώρα είπε: «Είχαμε μεγάλα προβλήματα στην άμυνα πικ εν ρολ και έπαιζαν συνέχεια με σουτ. Αποφάσισα να πάμε με μία ευέλικτη σύνθεση».

Αναφορικά με την ετοιμότητα του Βασίλη Σπανούλη, δήλωσε: «Μπορεί να παίξει. Κάθε μέρα είναι και καλύτερα. Πιστεύω πως σε 14-16 ώρες θα μπορέσει να παίξει. Θα δούμε την τελευταία στιγμή».

Τέλος, για το πώς αισθάνθηκε που αντιμετώπισε την ομάδα της πατρίδας του, απάντησε: «Δεν ήταν τόσο όμορφο».

Πηγή: sport-fm.gr