Έρχεται και ο Ματ

LOTZESKI2_631_355

Το απόγευμα της Κυριακής (16:15) προσγειώνεται στην Αθήνα ο Ματ Λοτζέσκι. Ο 28χρονος άσος τέθηκε εκτός Ευρωμπάσκετ λόγω ενός μυϊκού τραυματισμού στον τετρακέφαλο και έτσι θα ενσωματωθεί ταχύτερα του αναμενομένου, αφού αν πήγαινε στη Σλοβενία αυτό θα συνέβαινε στο δεύτερο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. Ο Αμερικανός (με βελγικό διαβατήριο) φόργουορντ θα υποβληθεί σε εξετάσεις και θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα, συνοδεύοντας την ομάδα και στο Καρπενήσι όπου από την Τετάρτη αρχίζει το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Ήδη από χθες είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα ο Δημήτρης Κατσίβελης. Ο νεαρός γκαρντ, που «κόπηκε» την περασμένη Δευτέρα από την Εθνική, μετά από λίγες μέρες ξεκούρασης (μιας και προπονείτο με το ελληνικό συγκρότημα από τις 24 Ιουλίου) άρχισε δουλειά σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και σταδιακά θα ανεβάζει ρυθμούς.

Στις προπονήσεις του Ολυμπιακού συμμετέχει και ο Βασίλης Τολιόπουλος, ο οποίος θα ακολουθήσει την αποστολή και στο Καρπενήσι. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα κάνει την τελική του εισήγηση για την απόκτησή του σύντομα. Αυτή αναμένεται να είναι θετική, αλλά όλα δείχνουν πως ο 17χρονος γκαρντ που ανήκει στον Ερασιτέχνη Πανιώνιο θα δοθεί δανεικός κάπου για να παίζει.

Πηγή:sport-fm.gr