Θρυλική αρχή, νωρίς για πανηγυρισμούς!

1391696_10152320940548289_143035594_n

Πρίν ξεκινήσω θα ‘θελα να ευχηθώ καλό ταξίδι στον κύριο Συρίγο και να ‘ναι καλά εκεί που πήγε. Θα τον θυμόμαστε κυρίως για τον αντι-Ολυμπιακό του ζήλο αλλά και την, αναγνωρισμένη, αξία του γύρω στο μπάσκετ. Τον ευχαριστούμε και πάνω απ’ολα, σεβασμός!

Τώρα για το παιχνίδι κόντρα στην Λιμόζ ο κόουτς Μπαρτζώκας είπε την ανάλυση του παιχνιδιού σ’αυτές τις λέξεις:«Ζητώ την κατανόησή σας, οι ομάδες δεν είναι έτοιμες, έχουν τραυματίες, έπαιξε ρόλο και η εικόνα του άδειου γηπέδου. Μην μας κρίνετε αυστηρά».Η ομάδας μας κατάφερε να ελέγχει το ματς και με μια εμφάνιση που αρκούσε με το παραπάνω κατάφερε να επικρατήσει ενός αντιπάλου που…τόσα μπορεί.

Στο τελευταίο μου άρθρο έγραψα ότι ο βάζελος δεν θα έχει διαφορετική όψη απ’την συνηθισμένη ομάδα που είδαμε πέρυσι πέρα κάποιων προσώπων, όπερ και γένετο. Στην αντίπερα, ο ΘΡΥΛΟΣ, αν και με νέα πρόσωπα, έδειξε ότι φέτος, όταν αρχίσει να δένει και να παίρνει ρυθμό, θα μας παρουσιάσει μια ομάδα λυσσασμένη σε κάθε άκρη του γηπέδου, έτοιμη να κερδίσει κάθε μάχη.

Χθές η ομάδα είχε σε μέτρια εως κακή μέρα τον απόλυτο ηγέτη της, Βασίλη Σπανούλη, και το ότι νίκησε χωρίς την ουσιαστική βοήθεια του αρχηγού αλλά και των παροπλισμένων λόγω τραυματισμού, Λό και Μαυροειδή, όπως και του ανέτοιμου Μπέγκιτς σύν τους Αγραβάνη-Παπαπέτρου που δεν συμμετείχαν καθόλου, δείχνει αυτό που καταλάβαμε το καλοκαίρι. Ο κόουτς έχει στα χέρια του απίστευτο σε βάθος ρόστερ που καλείτε να το διαχειριστεί ανάλογα για τον δρόμο προς την δόξα!

Δεν θα αναφερθώ στους πολύ καλούς Λοτζέσκι, Πρίντεζη, Σλούκα αλλά θα σταθώ στην κορυφαία μεταγραφή που έκανε Ευρωπαική ομάδα φέτος. Τον Βαγγέλη Μάντζαρη. Αν αυτό το παιδί ήταν τραυματίας τόσο καιρό και παρουσιάζεται ο ίδιος (ίσως και καλύτερος) όπως πρόπερσι τότε….σκούπες που θα πέσουν Τράκη μου! Αθόρυβος, αποτελεσματικός, ουσιαστικός…μηχανάκι! Με την πάροδο του χρόνου ένα είναι σίγουρο φίλοι/ες. Η ομάδα θα γίνεται ΚΑΛΥΤΕΡΗ!

Y.Γ: Ποτέ ξανά άδειο ΣΕΦ, τα καρφιλίκια αλλού, μακρύα απ’το πιο πιο περήφανο (αλλά από κάποιους υποτιμημένο) τμήμα μπάσκετ.

Υ.Γ1: Μποχού κάνε κανά σέρβις την παπαγαλόφατσα σου μαζί με τον πρόεδρο σου!

Υ.Γ2: Φέρτε την Μάλαγα, ξεκινάει το ταξίδι!