Είσαι τρέλα με του ζέλα την φανέλα!

1000219

Ρε καλώς τον πισογλέντη τον Αναστόπουλο! Σιγά που θα περνούσε καιρός για να μας ( ξανά)αναγκάσει να τον….μνημονεύσουμε. Μονάχα για λίγο ξαποστένει και ξανά πρός τον πρεζάκια τραβά ο αθεόφοβος! Δεν θα επεκταθώ αρκετά αδέρφια, αντιθέτως θα ‘μαι λιτός και σύντομος καθώς ο τρομερός redboss7 τα είπε έξω απ’τα δόντια κυρίως για το πως αξίζει πλέον να συμπεριφερόνται οι α/φοί Αγγελόπουλοι σ’αυτό το τραγικό, σάπιο σύστημα!

 

Δεν είναι ανάγκη να γίνουμε σαν κι αυτούς, σιγά μην πέσουμε στην δυσοδία που αποπνέουν τόσο σαν σύλλογος όσο και σαν παράγοντες του συλλόγου. Σκέτη βρώμα τα πράσινα υποκείμενα μαζί βέβαια με τα τσιράκια τους! Και μπροστάρης απ’όλους τους άλλους ο γνωστός Αναστόπουλος που ‘ξαφνικά’ σκέφτεται να ανακαλέσει τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνος του 2ου τελικού στο γήπεδο της ντροπής, ΟΑΚΑ, εκτέθοντας τον ΣΥΝΑΔΕΡΦΟ του Φούφη που άκουσε τα εξ αμάξης απ’τον ‘εφευρέτη της αλητείας’ και τις κοπελλίτσες του!

 

 Έτσι για μια απλή υπενθίμηση το ξανά καταγράφουμε:

Φούφη γαμ…, πουτ@…ς γιε θα σε γ@μ…με, δεν θα φύγεις από δω!”.

Καλά και τι έγινε ρε Αναστόπουλε να πούμε; Περασμένα ξεχασμένα μάλλον καθώς απ’ότι φαίνετε εσύ όχι μόνο τ’άκουσες αλλά σε….γλέντησε κιόλας ο Δημητράκης και σ’άρεσε! Δεν βρίσκω άλλη εξήγηση για την προτιθέμενη σου κωλοτούμπα που ισοδυναμεί με ‘εμπόριο’ διακίνησης τρομοκρατίας κατά των συναδέρφων σου αλλά και σένα προσωπικά στο άμεσο μέλλον.

Όπως είπα, δεν θα σταθώ στις όλες κατηγορίες κατά του προέδρου των γελοίων αλλά και της ομάδας τους, έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλάκις στο παρελθόν και πιθανόν να γίνουν και μέρος της καθημερινότητας μας. Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι πως το παιχνίδι εις βάρος του ΘΡΥΛΟΥ, φίλοι/ες , είναι όχι απλά βρώμικο αλλά ξεπερνάει πλέον τα όρια της ανεκτικότητας! Κι ο κόσμος του Ολυμπιακού την επόμενη φορά δεν θα ‘ναι ο κακός της υπόθεσης αλλά αυτός που θα πάρει τον νόμο στα χέρια του γιατί ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ! Κι όσοι διαφωνείτε ή με βρίσκετε υπερβολικό, σεβαστό! Μην ξεχάσετε όμως να θυμηθείτε (μόνο απ’την εποχή Αγγελόπουλων αν θέλετε) πως παίζεται εντός κι εκτός παρκέ το….μπάσκετ της Α1!

 

Υ.Γ 1: κ. Αγγελόπουλοι το ήθος σας είναι γνωστό και ανταμείβεται στην Ευρώπη, εδώ μέσα όμως τέρμα οι χειραψίες και οι κινήσεις καλής θέλησης απέναντι σε όποιονδήποτε βλάπτει τον τεράστιο μας σύλλογο και τον ασύλληπτο του κόσμο!

 

Υ.Γ 2: Άλλοι βάζουν στόχο το ραντεβού με την Ιστορία (3peat) κι άλλοι ‘μοχθούν’ με τις φιέστες-χορηγεία ΕΟΚ-ΚΕΔ!  Απολαύστε πιο κάτω τον…πρόεδρο (αυτό το πράγμα λέγεται προόεδρος ομάδας, ήμαρτον) του εξασφύριχτου. No comments!

giannakopooulos

Share and Enjoy !

0Shares
0 0