Μπόχα, βρώμα και… ΕΞΑΡΕΣ !!!

 2

Υπάρχει κάτι σάπιο στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας, δεν εξηγείται αλλιώς. Όπου… Δανιμαρκία βάλτε ΑΕΚΑΡΑ. Κάτι περίεργο λοιπόν υπάρχει στον Ενωσίτικο χώρο. Διασκεδάζω ιδιαίτερα κάθε φορά που οι πρωκτοφυλλάδες τους αφήνουν αιχμές για το δήθεν βρώμικο ελληνικό ποδόσφαιρο που… και καλά τους ταλαιπωρεί. 

Όχι δεν είμαι σαδιστής, ούτε χαιρέκακος. Απλώς παρασύρομαι στη γοητεία του να ανακαλύπτω την ομορφιά που παράγει η αναγωγή στο σήμερα της θρυλικής ατάκας του Ηλιόπουλου: “Φωνάζει ο κλέφτης».

Και κάπως έτσι λοιπόν ξετυλίγεται ένα μυστήριο κουβάρι γεγονότων. Γεγονότα τα οποία οι ανεξάρτητοι και αντικειμενικοί Δημοσιογραφάρες της αιμορροϊδας αλλά και οι δήθεν τηλεκριτικοί διαιτησίας αλλά και οι «σαγωνάτοι» τηλεδικαστές  σκοπίμωςκαι εντέχνως παραλείπουν να αναφέρουν.  

Φαίνεται πως στην Πλανεμένη Χώρα της αντιολυμπιακής τους Νιρβάνας, δεν φύεται ο εύγεστος και ζουμερός καρπός της ειλικρίνειας, της αλήθειας και της διαφάνειας, παρά μόνον οι αντιαισθητικά ανεπιθύμητες περικοκλάδες της μονότονης αντιερυθρόλευκης και θλιβερής προπαγάνδας του ψεύδους και της προβοκάτσιας.

Τα ντοκουμέντα μιλούν από μόνα τους λοιπόν. Για ρίξτε μια ματιά. Ανάγνωση χρειάζεται μόνο:

 3

 Τι λέει εδώ ο… ποιητής; Ούτε λίγο ούτε πολύ οτι  προς χάριν του Ποντιάρα Κιτρινοπρόσφυγα Αίλουρου και της Δικέφαλης Θεάς άλλαξε το καθεστώς της Γ-Δ Εθικής, οτι προς χάριν της… Βασίλισσας μαγειρεύτηκε η κλήρωση της Γ Εθνικής ώστε να… εξαπλουστευτεί η διαδικασία επανόδου της στις παχιές μπουχάρες της Α Εθνικής. Τί άλλο λέει ο λογοτέχνης; ΤΡΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Ότι η ΑΕΚΑΡΑ είναι η μόνη ομάδα της κατηγορίας της που έλαβε ως πριμοδότηση πακτωλό χρημάτων όταν άλλα ευγενή τίμια και ευπρεπή Σωματεία δεν βγάζουν ούτε τα λειτουργικά τους έξοδα. 

 Απλά πραγματάκια λέει ο ποιητής. Τόσο απλά όσο και η χρηματοδότηση με 40 χιλιάδες πεντακοσάευρα για την υπό ανέγερσιν ΑγιαΣοφιά ! Αν λοιπόν ακόμη αναρωτιέστε ποιά στοιχεία βασιλεύουν στο Πριγκηπάτο της… Δανιμαρκίας, θα σας πώ εγώ. Η Ισορροπία, η ισοτιμία, η αξιοκρατία και προπαντώς η… ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ !!! Δεν βρίσκετε;;;

 Μην απορειτε λοιπόν για ποιο λόγο κανένας δεν βγήκε να καταγγείλει το συγκεκριμένο θέμα;  Γιατί πολύ απλά ποιος επαγγελματίας αρδάκος της πορδής θα πάει κόντρα στο μεγάλο αφεντικό του προσφάτως ιδιοτικοποιημένου ΟΠΑΠ; Ποιος τρακοσάευρος μισθωτός με το τεφτέρι και το μπλοκ θα γράψει για τον τωρινό ή και τον μελλοντικό του εργοδότη; ΚΑΝΕΙΣ !!! Εγγύηση…

 Και ποιοί τα κάνουν αυτά; Οι… κλείστε τους προβολείς, οι… πέστε κάτω, οι… ρίξτε φωτοβολίδα, οι… μεταφέρετε στην Ρόδο τον αγώνα καταπατώντας κάθε έννοια δικαίου και ανθρώπινης ηθικής και οι ΕΞΑΡΑΤΟΙ !!! Να λοιπόν γιατί θέλω σαν τρελός να επιστρέψουν. Όχι, δεν έχω φιλοκιτρινόμαυρα αισθήματα σαν κάτι άλλους, απλώς ανυπομονώ να νιώσουν την τιμωρία εντός αγωνιστικού χώρου από τον Μεγαλύτερο σε Ιστορία, Επιτυχιες και Κόσμο Σύλλογο τη Χώρας. Τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

ΥΓ – Eυχαριστώ θερμά τον φίλο Δημήτρη από Αιγάλεω που μου έστειλε την φωτογραφία.

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ