Ξυπνήστε, ΤΩΡΑ!!!!

Με συγχωρείτε προκαταβολικά για το ύφος μου, αλλά επειδή εγώ μεγάλωσα με τον Θρύλο Αυτοκράτορα ΚΑΙ στο βόλεϊ, αυτά που βλέπω στο φετινό τμήμα μας είναι απαράδεκτα.

Η καινούργια ήττα από άλλη μια νεοφώτιστη ομάδα, αυτή της Παναχαϊκής, ξεχείλισε το ποτήρι της οργής μου. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω το παραμικρό παράπονο από τη διοίκησή μας. Όμως δεν μπορώ να την αποκλείσω από το μερίδιο ευθύνης για το έκτρωμα που παρουσιάζουμε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι σήμερα.

Επίσης να εστιάσω στον Δημήτρη Καζάζη. Ένας καλός πασαδόρος στην εποχή του, αλλά όπως τον έχω δεί σαν προπονητή , δεν μπορεί να κουμαντάρει το καράβι. Κάτι του λείπει, ρε παιδί μου, πώς να το κάνουμε? Από τη στιγμή που απουσιάζουν ΟΛΕΣ οι παραδοσιακές δυνάμεις (ΠΑΟ, Ηρακλής) είναι αδιανόητο να χαροπαλεύουμε για την είσοδό μας στην 4άδα!!!!

Δεν αμφισβητώ ότι είναι γαύρος, αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία, γιατί και ο Μπαρτζώκας είναι δικός μας, αλλά ΠΟΤΕ δεν κρύφτηκε πίσω από τα αποτελέσματα. Και για να τελειώνω, ΔΕΝ μου κάνει για προπονητής μας.

Καλό είναι η διοίκηση να κρούσει δυνατά τον κώδωνα του κινδύνου και να προχωρήσει και σε ενίσχυση της ομάδας, όπου είναι αναγκαίο.  Αν είναι δυνατόν να μην είμαστε σίγουροι για την κούπα σε μια χρονιά με μόνο υπολογίσιμο αντίπαλο τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης……

Share and Enjoy !

0Shares
0 0